• Banca Privada

    Serveis d’assessorament especialitzat

    Descobreix el servei d’assessorament especialitzat de Caixa Popular dirigit a les necessitats financeres dels nostres clients.

    Asesoramiento Especializado - Hombre de traje en una reunión de negocios mirando por la ventana con papeles en las manos
  • Gris oscuro
Asesoramiento Financiero - Compañeros de trabajo trabajando juntos en la oficina sonriendo y con una tablet en la mano

A la teua disposició hi ha tota una gamma de productes i d’eines de gestió molt útils per a donar resposta a les teues necessitats financeres.

Descobreix la nostra gamma de productes i de serveis que els nostres especialistes de Banca Privada posen a la teua disposició.

Asesoramiento Patrimonial - Dos personas de negocios con traje contentos trabajando juntos en la oficina

Analitzem la teua composició patrimonial per establir una estructura societària que siga avantatjosa per al teu moment.

Amb el suport d’un assessor exclusiu, podràs planificar la teua successió de la manera menys onerosa possible. Es treballaran solucions fiscals i legals que complisquen els teus objectius a cada moment.

Asesoramiento Fiscal - Persona de traje hablando en una reunión en la oficina

Els nostres experts i assessors faran una anàlisi global de les opcions financeres, de manera que els teus productes financers siguen fiscalment eficients.

Apps moviles ruralvia app - Manos cogiendo un móvil para consultar la evolucion de sus inversiones

Evolució de les teues inversions

L’evolució de les teues inversions a l’instant

Si vols conéixer com evolucionen els teus productes financers i d’inversió, gràcies al servei de Banca Digital podràs fer-ne un seguiment exhaustiu, des del mateix mòbil i en un sol clic.