• Gris oscuro
  • Més de 11.000 caixers a Espanya.

    De segur que ens tens a prop, troba en el mapa la sucursal més pròxima i trau diners a dèbit SENSE COMISSIONS. Pots buscar el caixer més pròxim, també, en l’app ruralvía móvil, en el 91 334 67 82 o en el  900 822 672.

Trau diners a dèbit sense comissions

 

Com a conseqüència del Reial decret llei 11/2015 que regula les comissions per la retirada d’efectiu en caixers automàtics, els informem que:

  • La retirada d’efectiu a dèbit amb les nostres targetes serà SENSE COMISSIÓ ¹ en els caixers de Caixa Popular, Caixa Rural ² i en les caixers d'altres Caixes Rurals, i a partir de 100€ en els caixers EuronetEuro Automatic Cash, Grupo Cajamar, Laboral Kutxa, Bankinter, Deutsche Bank, Cashzone, Caja Almendralejo, Caja Ingenieros, Bankoa, Banco Pichincha, Arquia i Caixa Guissona

  • Més de 11.000 caixers al teu servei.

  • En la resta de caixers, repercutirem la comissió per retirada d’efectiu que l’entitat propietària del caixer ens liquide conjuntament amb la mateixa operació.

  • En qualsevol retirada d’efectiu, els caixers t’informaran degudament dels costos de la transacció abans d’acceptar l’operació.

Encara no saps tot el que pots fer en els nostres caixers?

 

Actualment a través del caixer de Caixa Popular tens la possibilitat de dur a terme nombroses operacions a qualsevol hora del dia, perquè estan disponibles les 24 hores, els 365 dies de l’any.

Les opcions més utilitzades són la disposició d’efectiu i les consultes tant de saldo com de moviments. 

Us expliquem altres operatives disponibles que es poden fer en el caixer i que us poden resultar molt útils:

1. Recàrrega de telèfon mòbil

Si disposes d’un telèfon amb targeta de prepagament podràs fer-ne la recàrrega i en temps real rebràs un missatge amb la confirmació de l’operació. Ràpid i fàcil!

 

2. Traspàs a compte

Pots traspassar el saldo disponible de la targeta de crèdit a la llibreta d’estalvi o compte corrent per atendre qualsevol imprevist que tingues.

En el caixer aquesta operativa s’identifica com a “Traspàs a compte”.

 

3. Transferències

Si necessites fer un pagament a una altra persona o empresa per mitjà d’una transferència, en qualsevol moment i des de qualsevol dels nostres caixers amb els 20 dígits del compte beneficiari podràs dur a terme l’operació.

 

4. Càrrega de la targeta virtual

Si vols comprar en Internet i ets titular d’una targeta virtual, podràs carregar amb saldo la targeta, amb càrrec al teu compte.

 

5. Depòsits d’efectiu

Si tens la necessitat d’ingressar diners en el compte ho podràs fer directament des del caixer seleccionant l’opció “Operacions sense targeta” i “Ingrés en compte”.

 

6. Reintegrament DIMO

També podràs traure diners del caixer sense necessitat de disposar de la targeta gràcies al nostre servei DIMO. Introdueix l’import que vols enviar i el número de telèfon del destinatari. DIMO enviarà un SMS al telèfon que hages triat, amb una clau segura, i la persona podrà retirar l’efectiu en qualsevol caixer on hi haja l’opció.

Dins de l’aplicació, abans d’efectuar l’enviament, tindràs la possibilitat de consultar el caixer més pròxim disponible.

 

7. Ingrés en targeta de crèdit

Si al llarg del mes has fet compres i el teu límit està quasi esgotat, pots efectuar una operació ben simple ingressant diners en la targeta amb càrrec al teu compte; d’aquesta manera alliberaràs límit de la targeta i podràs continuar usant-la.

 

8. Pagament de rebuts i tributs

Quan un rebut no el tens domiciliat en el compte o en la llibreta i necessites pagar-lo, des dels nostres caixers pots efectuar-ne el pagament introduint quatre dades que et sol·licitarem i que pots trobar en el rebut o tribut que hages de pagar.