• Gris claro
  • Verde oscuro abajo

Productes i serveis exclusius que t’interessaran

Extensió Línia ICO COVID–19

L’ICO ha procedit a habilitar la possibilitat d’extensió del termini de venciment en les operacions de finançament avalades, atorgades a les empreses i autònoms en virtut de l’RDL 8/2020 i l’RDL 25/2020, relatives a les mesures d’ajuda destinades a sonar suport a l’economia en el context de la pandèmia del Covid-19.

Línea ICO Avales Ucrania. Nuevas operaciones y Extensiones de plazo de vencimiento

Sigues autònom, PIME o Gran Empresa, explica'ns el teu cas i analitzarem la teua necessitat de finançament. A través de les Línies ICO- AVALS UCRAÏNA, s'obri una línia d'avals amb garantia de l'Estat, amb la finalitat d'atendre les conseqüències econòmiques i socials de la guerra a Ucraïna, com l'increment dels preus de l'energia, matèries primeres o electricitat.

Contínua vigent l'RDL 6/2022, sobre Mesures Urgents en resposta a les conseqüències econòmiques i socials de la guerra a Ucraïna, a través del qual s'habilita una Línia d'Avals Públics amb la finalitat de donar cobertura al finançament atorgat per entitats financeres supervisades, a autònoms i empreses, que els permeta fer front a les necessitats de liquiditat (despeses corrents, capital circulant i inversions).