• Cultura

  Participem del desenvolupament de la nostra cultura

  Cultura - Participamos en el desarrollo de nuestra cultura

La cultura dels nostres pobles és un element d’integració, participació, creació i enfortiment de l’amistat cívica que reforça la nostra societat.

Ens impliquem amb les activitats que es produeixen en el nostre entorn i fomentem l’activitat cultural en diferents àmbits, com les festes i les tradicions populars, la llengua, etc.

 • Pelota valenciana

  Pilota valenciana

  Potenciem l’esport que ens identifica com a poble, col·laborant en la difusió i el foment des de la base amb la Federació de Pilota Valenciana i les lligues professionals juntament amb la Fundació de Pilota Valenciana.

    

Festes i tradicions

Festes i tradicions

Participem de les festes dels nostres pobles col·laborant en tradicions populars com els Moros i Cristians, les Falles, confraries, bandes de música...

   

Humans Fest

Humans Fest

Patrocinem el Festival Internacional de Cine i Drets Humans de València amb l’objectiu de mostrar i sensibilitzar la societat sobre els abusos dels drets humans.

       

Teatre Olympia

Teatre Olympia

Donem suport i acostem les arts escèniques a la societat valenciana a través de la col·laboració amb aquesta entitat referent de la cultura valenciana.