• persones amb discapacitat

  Treballem per la inclusió de les persones amb discapacitat

  persones amb discapacitat - Treballem per la inclusió de les persones amb discapacitat

Estem compromesos amb la plena inclusió en la societat d’aquest col·lectiu, per això ens impliquem amb diferents iniciatives i entitats per facilitar la igualtat d’oportunitats.

 • Projecte Sense Barreres

  Projecte Sense Barreres

  Projecte integral per a millorar la situació de les persones amb discapacitat. Oferim servei de vídeo interpretació en llengua de signes en totes les nostres oficines. A més, convoquem ajudes per a la inclusió de persones amb discapacitat.   

         

fundació levante

Fundació Levante UD

Impulsem l’esport inclusiu de persones amb discapacitat a través del projecte social granota contribuint al progrés de les persones, amb incidència especial en els col·lectius més vulnerables.

   

Inclusió laboral en Caixa Popular

Inclusió laboral en Caixa Popular

Incorporem persones amb discapacitat intel·lectual al nostre equip de treball i els oferim estabilitat, responsabilitat i l’oportunitat de desenvolupar-se professionalment.

    

Aliança amb COCEMFE

Aliança amb COCEMFE

Ens unim a COCEMFE per treballar en l’eliminació de les barreres i afavorir la igualtat. Proporcionem beques per a la integració laboral de les persones amb discapacitat.

     

Col·laboració amb ASINDOWN

Col·laboració amb ASINDOWN

Participem en diferents accions impulsades per aquesta organització que treballa el desenvolupament integral de les persones amb síndrome de Down per afavorir la seua integració familiar, educativa, laboral i social com a membres actius de la societat.