• Innovació i Emprenedoria

  Impulsem la innovació i les iniciatives emprenedores

  Innovació i Emprenedoria - Impulsem la innovació i les iniciatives emprenedores

Escoltem els nostres grups d’interés i conjuntament desenvolupem iniciatives que els ajuden a donar solució a les seues necessitats i a millorar la societat.

Fomentem la creativitat, les noves idees i els pensaments disruptius en el nostre col·lectiu de treball.

Donem cobertura a l’ecosistema emprenedor amb els nostres productes i serveis adaptats. Fomentem i consolidem projectes emprenedors que generen riquesa en la nostra societat.

 • Alianza con La Pinada Lab

  Aliança amb La Pinada Lab

  La innovació oberta és una via per a generar noves idees i iniciatives. Amb aquesta aliança volem generar sinergies amb el món de la innovació valenciana que permeten llançar propostes noves amb un impacte social i ambiental.

     

Alianza con Social Nest Foundation

Aliança amb Social Nest Foundation

Col·laborem en la generació d’emprenedoria amb impacte positiu social i ambiental a través d’aquesta acceleradora tecnològica i social.

         

Projecte Dona Emprén

Projecte Dona Emprén

A través d’aquest projecte juntament amb Novaterra fomentem l’autotreball i la igualtat d’oportunitats per a dones amb accés difícil al crèdit, inspirat en el model de microcrèdits del Nobel de la Pau Muhammad Yunus.

              

Premios Fem Futur FP

Premis Fem Futur FP

Patrocinem aquesta iniciativa de SECOT i els centres de formació professional de València que fomenta l’emprenedoria dels joves ajudant-los en el seu desenvolupament formatiu per crear un projecte empresarial viable.

     

Escola d’Emprenedors Sostenibles de Natura i Cultura

Escola d’Emprenedors Sostenibles de Natura i Cultura

Fomentar l’esperit innovador i emprenedor dels més joves basat en la sostenibilitat i el cooperativisme és l’objectiu d’aquesta iniciativa.

         

Operación Consolida con AJEV

Operación Consolida amb AJEV

Patrocinem aquest programa formatiu en què líders d’empreses referents conten les seues experiències a empreses en fase de consolidació.