• Medi ambient

  Cuidem i millorem l’entorn on vivim

  Medi ambient - Cuidem i millorem l’entorn on vivim

El nostre entorn sustenta la vida i la societat en què vivim, ens l’han deixat els nostres descendents i tenim l’obligació de tornar-los-el millor de com ens el van cedir.

 • Caixa Popular Verda

  Caixa Popular Verda

  Projecte integral que, des d’un punt de vista estratègic de l’entitat, pretén reduir els impactes negatius en el medi ambient que produeix Caixa Popular i fomentar, a través de la conscienciació i el finançament, projectes que milloren l’eficiència en l’ús de l’energia d’empreses, famílies i comerços.

   

Oficina sense papers

Oficina sense papers

El paper, juntament amb l’energia elèctrica, és un dels consums amb més afectació sobre el medi ambient; amb aquest programa és pretén l’eliminació del paper de les oficines a través de la conscienciació, la digitalització i els canvis de procediments.

   

Energies renovables i reducció de consum elèctric

Energies renovables i reducció de consum elèctric

La millora de l’eficiència energètica a través de la conscienciació, l’ús d’equips i sistemes eficients, aprofitament de la llum natural acompanyat de l’ús d’energia elèctrica provinent de fons renovables (80% el 2020) és una aposta per a reduir l’empremta de carboni de l’entitat.