• Solidaritat

  Som una entitat solidària, formada per persones solidàries

  Solidaritat - Som una entitat solidària, formada per persones solidàries

Caixa Popular inverteix en la societat els seus recursos i deixa una empremta social important al territori valencià.

Promovem la solidaritat i l’acció social a través d’aliances i iniciatives que contribueixen a dinamitzar i millorar la societat.

 • Aliança amb la Fundació Novaterra

  Aliança amb la Fundació Novaterra

  Aquesta col·laboració té com a objectiu ajudar col·lectius en risc d’exclusió a incorporar-se al mercat laboral amb iniciatives com ‘Dona Emprén’ o ‘Camins a la Dignitat’.

      

Alianza con Cruz Roja

Aliança amb Creu Roja

Caixa Popular i la Creu Roja som entitats amb un objectiu comú: fer una societat més justa. Amb la nostra aportació es desenvolupen projectes d’intervenció social, serveis preventius i operacions d’emergència a la província de València.

        

Programes propis de voluntariat de Caixa Popular

Programes propis de voluntariat de Caixa Popular

Projecte de voluntariat internacional dirigit als treballadors de l’entitat per al foment del cooperativisme en països en desenvolupament. A més, els companys de l’entitat participen activament en voluntariats locals com Amics de la Gent Major, Federació de Triatló, etc.

             

Colaboración con Cáritas

Col·laboració amb Càritas

Treballem amb l’ONG per donar suport al desenvolupament de les persones i els pobles, especialment dels més pobres i exclosos, i promovem iniciatives com la Targeta Solidària de prepagament.

        

Campaña Un Dia de Salari

Campanya Un Dia de Salari

Amb aquesta iniciativa el nostre equip humà dóna voluntàriament un dia del seu salari i l’entitat aporta el doble de la quantitat recaptada per finançar projectes de solidaritat i cooperació al desenvolupament.