• El nivell de risc dels nostres Plans de Pensions oscil·la entre 2 i 7. És un indicador que mesura el risc del Pla de Pensions i es calcula sobre la base de dades històriques que, no obstant això, poden no constituir una indicació fiable del futur perfil de risc del Pla. A més, no hi ha garanties que la categoria indicada romanga inalterable i pot variar al llarg del temps. Pots consultar la informació relativa al nivell de risc dels nostres plans de pensions en www.segurosrga.es.

  Icono de llaveIcono de llave El cobrament de la prestació o l’exercici del dret de rescat només és possible si s’esdevé alguna de les contingències o supòsits excepcionals de liquiditat regulats en la normativa de plans i fons de pensions.

  Icono de llaveIcono de llave El valor dels drets de mobilització, de les prestacions i dels supòsits excepcionals de liquiditat depén del valor de mercat dels actius del fons de pensions i pot provocar pèrdues rellevants.

 • PLANS DE PENSIONS

  Prepara’t per a gaudir de la jubilació

  Planifica la jubilació i comença a estalviar hui amb una gamma ben àmplia de plans de pensions i gaudeix d’avantatges fiscals ben importants.

  Planes de Pensiones - Pareja senior abrazados mientras que sonrien en un parque rodeados de arboles
 • Gris oscuro

Indicador Riesgo 6/6 - Valenciano

6/6

Aquest nombre és indicatiu del risc del producte, en què 1/6 és indicatiu de menys risc i 6/6 de més risc.

CAIXA POPULAR - Caixa Rural S. Coop. de Crèdit V està adherida al Fons de Garantia de Depòsits Espanyol d'Entitats de Crèdit. El Fons garanteix els depòsits en diners fins a 100.000 euros, per titular i entitat.

Gamma Tradicional de plans de pensions

Pla de Pensions RGARenda Variable Global

Perfecte per als qui busquen beneficiar-se de la revaloració de les bosses sense por de la seua volatilitat. Inverteix des d'un 75% en Renda Variable Internacional de països no emergents, principalment en valors que componen l'índex MSCI World.

Plans de pensions Cicle de Vida

Pla de pensions RGAMifuturo 2045

Pla de renda variable per a aquelles persones que tinguen una expectativa de jubilació entorn de l'any 2045 i desitgen posicionar-se en un percentatge molt elevat de renda variable per a anar bolcant les inversions a posicions més conservadores a mesura que transcorre el temps.

Conoce más sobre Planes de Pensiones