• Projectes Mediambientals

  Fomentem la conscienciació de la societat per aconseguir un món més verd

  Projectes Mediambientals

El canvi cap a una societat més verda passa, no sols per les accions pròpies, sinó per generar consciència en la població per assolir el repte de crear un entorn més saludable ambientalment.

 • Fundació Sant Jordi

  Fundació Sant Jordi

  Juntament amb la fundació per l’escoltisme Sant Jordi, fomentem la relació amb la natura dels més joves a través del centre ambiental de la Calderona enclavat en el cor d’aquest parc natural.

     

Green X

Green X

Programa intensiu de dos dies per a emprenedors i fundadors en l'Economia Verda, amb seu a la Comunitat Valenciana, que brinda les eines i la mentoria necessàries per navegar per les primeres etapes de la construcció d'una empresa emergent i impulsar la innovació cap a una Economia Verda.

       

Horta Neta

Horta Neta

Col·laborem amb els municipis de xarxa Joves.net en la realització d’activitats que tenen com a objectiu la millora i el coneixement del medi ambient de la comarca de l’Horta a través de la participació activa dels joves.

           

Aliança amb Acció Ecologista Agró

Aliança amb Acció Ecologista Agró

Donem suport a les activitats de recuperació de la Marjal del Moro, el treball de divulgació en el Tancat de la Pipa en l’Albufera de València o el programa de cens i recuperació de les tortugues autòctones.

   

Aliança amb Fundació Oceanogràfic

Aliança amb Fundació Oceanogràfic

Col·laborem en el projecte Arca de la Mar que persegueix la recuperació de tortugues marines i la conscienciació en els centres escolars i el públic en general de la importància de preservar les mars i les platges.

   

Aliança amb el Jardí Botànic de València

Aliança amb el Jardí Botànic de València

Col•laboració amb el Jardí Botànic de València en el projecte Youth Innovation pel qual els centres escolars treballen de manera tranversal la conscienciació i millora ambiental entre els estudiants.