Us sobren raons per a vindre a Caixa Popular

Promoción Asesoramiento integral - Hombres de negocios con traje hablando sobre asesoramiento integral en la oficina

Assessorament integral

El vostre assessor personal us dissenyarà, en exclusiva i de manera personalitzada, l’estratègia que heu de seguir.

Comptareu, a més, amb un equip d’experts dedicats a oferir-vos un servei 360 graus.

 • Verde oscuro abajo
 • Què necessiteu?

  Gestionar el patrimoni i buscar oportunitats d’inversió

  Un assessor analitzarà en exclusiva la situació del vostre moment patrimonial per buscar oportunitats d’inversió, tenint en compte que totes les opcions estan subjectes als riscos inherents a la inversió. Sereu vosaltres qui us decantareu per la millor de les opcions que us explicarà, personalment, el nostre equip d’experts i el vostre assessor personal.

  Rebreu també atenció personalitzada i una anàlisi professional per part del nostre equip d’experts, la Gestora d’Institucions d’Inversió Col·lectiva (IICs) del Grupo Caja Rural, Gescooperativo.

  Rebaixar la factura fiscal

  Amb el nostre assessorament fiscal tenim en compte la vostra situació personal i busquem productes per a vosaltres amb els avantatges financer fiscals més alts. A més, té una importància especial el moment d’inversió i desinversió en què us trobeu.

  L’equip de Banca Privada i els experts de Gescooperativo us ajudaran a treballar amb plusvàlues i minusvalideses. Comptareu amb la intel·ligència fiscal que necessiteu per a optimitzar les inversions, sempre tenint en compte el vostre domicili fiscal.

  Planificar la successió

  Des del nostre equip us assessorem per ordenar el vostre patrimoni perquè la successió siga com menys onerosa millor. Buscarem minorar els costos en el moment de la successió gràcies a la selecció dels actius més interessants per a aquest moment concret.

  L’elecció dels productes i de les inversions serà clau per a aconseguir traslladar el vostre patrimoni a la vostra família. Des de Banca Privada podrem assessorar-vos quant a la selecció dels productes i de les fórmules fiscals més encertades.

  Ordenar l’empresa familiar

  Les empreses familiars tenen avantatges fiscals, però cal dissenyar fórmules societàries per a poder gestionar la transmissió de les participacions empresarials en les condicions més avantatjoses fiscalment i financerament.

Acceso a Gescooperativo - Reunion de perdonas de traje en la oficina en una reunion

Novetats en fons

L’equip de Gescooperativo estarà a la vostra disposició

La gestora de les Caixes Rurals d’Espanya ha rebut diferents premis pels fons i per la seua manera de treballar com a gestora.

 • Verde oscuro abajo

Productes i serveis exclusius que li interessaran

Plans de Pensions - Parella sènior abraçats mentre que somriuen en un parc envoltats d'arbres

Indicador Riesgo 1/7 - Planes de Pensiones - Valenciano

El nivell de risc dels nostres Plans de Pensions oscil·la entre 2 i 7. És un indicador que mesura el risc del Pla de Pensions i es calcula sobre la base de dades històriques que, no obstant això, poden no constituir una indicació fiable del futur perfil de risc del Pla. A més, no hi ha garanties que la categoria indicada romanga inalterable i pot variar al llarg del temps. Pots consultar la informació relativa al nivell de risc dels nostres plans de pensions en www.segurosrga.es.

Icono de llaveIcono de llave El cobrament de la prestació o l’exercici del dret de rescat només és possible si s’esdevé alguna de les contingències o supòsits excepcionals de liquiditat regulats en la normativa de plans i fons de pensions.

Icono de llaveIcono de llave El valor dels drets de mobilització, de les prestacions i dels supòsits excepcionals de liquiditat depén del valor de mercat dels actius del fons de pensions i pot provocar pèrdues rellevants.

 • Diferents tipus de plans per a triar el que millor s'adapta al teu perfil de risc.

 • Planifica la jubilació amb una gamma ben àmplia de plans de pensions

 • Flexibilitat en les aportacions que et permeten triar, quant i quan anar aportant al teu Pla.

 • I gaudeix d'estalvi fiscal que suposa reduir les teues aportacions de la base imposable de l'IRPF

Cartera Premium - Hombre con camisa y movil en la mano, y mujer de negocios con cafe en la mano sonriendo en la oficina

El valor de les inversions en fons està subjecte a les fluctuacions del mercat i a els riscos inherents a la inversió en valors.

 • Modalitat per a la gestió discrecional i individualitzada de la teua cartera

 • Llindar mínim d’inversió de 300.000 euros

 • Opció d’inversions tant en renda variable com en fons del Grup i de gestores internacionals

  (**)

Carteres Especialitzades - Dues mans, una amb un bolígraf i una altra amb una tablet en l'oficina

El valor de les inversions està subjecte a les fluctuacions del mercat i a els riscos inherents a la inversió en valors.

 • El llindars mínim d’inversió és de 20.000 euros

 • Opció de realitzar inversions en accions de companyies