• De cooperativista a cooperativista.

  Personas en una reunión

Estem fets els uns per als altres.

 

cooperativas

Caixa Popular ja va nàixer com a cooperativa. En el ple
convenciment que era exactament el que volíem ser.
D’allò fa més de quaranta anys. Més de quatre dècades en les quals hem estat immersos en el món del cooperativisme I de l’associacionisme. Eixamplant la idea que teníem d’aquesta fórmula empresarial, per a nosaltres revolucionària, que tants bons resultats ens ha donat al llarg de la nostra història.

Amb aquest punt de partida, és lògic que tinguem una absoluta facilitat per a sintonitzar amb qualsevol cooperativa.

L’empatia és immediata, així com la identificació, tant amb les entitats com amb les persones que les conformen.

Estem on volíem estar des d’un principi. Som una entitat financera sòlida i estable i volem que ens tingueu sempre presents per a tot el que pugueu necessitar. Perquè som els uns per als altres. Des de sempre.

 

 • El treball cooperatiu més dolç

  El que té de bo ser cooperativa és que tothom, a més de cuinar-lo, s'emporta un tros del pastís i treballar així és molt més dolç. 
  En aquest vídeo expliquem qué és i com funciona una cooperativa, i ho fem amb una analogia entre l'elaboració d'una coca de llanda i el treball cooperatiu.

Avantatges de ser cooperativa sòcia de Caixa Popular.

 

Ser cooperativa sòcia de Caixa Popular implica compartir. Des de una visió de la vida fins a tota una sèrie de valors. Implica retornar a la societat una part de tot allò que ens ajuda a aconseguir.

 

ventajas

 

Línia de préstecs

Per al finançament de noves inversions, a un tipus d’interès preferencial. 

Línia de finançament

Especial als Socis de Treball per a aportacions de Capital Social a la seua Cooperativa. 

Ajuda del 25%

De la quota a l’Associació Sectorial Cooperativa a la que estiga afiliada amb un màxim de 150€/any, sempre que el rebut es  domicilie en un compte de Caixa Popular. 

Revisió Gratuita

De primes i cobertures de les assegurances de la Cooperativa. Preus especials en productes i servicis. Grans avantatges per als socis de les Cooperatives. 

AJuda Directa

Per les activitats de formació, promoció i divulgació del Cooperativisme que puga realitzar la Cooperativa.** L’import pot aplegar al 30% del Retorn Cooperatiu que se li abone a la Cooperativa. Amb un límit de 3.000€. 

Pagament del 50%

De la quota anual que pague la Cooperativa a alguns dels instituts tecnològics valencians. Ajudes destinades a cooperatives amb un Capital Social superior a 3.000€.

Ajuda Directa

Per a la realització de l’auditoria anual externa de la Cooperativa. La subvenció és de 400 euros anuals per Cooperativa. 

Interessos Monetaritzables

A més del retorn cooperatiu, les Cooperatives reben anualment un abonament d’interessos pel Capital Social que tenen en Caixa Popular.

Retorns CooperatiUs

Oferim una alta rendibilitat per al Capital Social que la Cooperativa tinga en Caixa Popular. La rendibilitat ve donada per l’utilització de serveis. 

 • Gris claro

Sobre tu

 • Ompli les teues dades i ens posarem en contacte amb tu per poder personalitzar tota l’informació que necessites per a la teua cooperativa.

 • Dades Personals
  Privacidad aplicable
  Qui el responsable del tractament de les teues dades? Caixa Popular, C.C.V., en avança Caixa Popular.
  mb quina finalitat tractem les teues dades personals? Per a posar-nos en contacte amb tu i atendre les consultes i sol·licituds d'informació que ens remetes a través de formularis habilitats en la nostra pàgina web.
  Quina és la legitimació per al tractament de les teues dades? La base legal per al tractament de les dades facilitades és el teu consentiment, prestat mitjançant l'enviament dels formularis de consultes i sol·licituds d'informació habilitats en la nostra pàgina web.
  A quins destinataris es comunicaran les teues dades? No se cediran dades a tercers excepte obligació legal.
  Quins són els teus drets? Com a titular de les dades, tens dret a accedir, actualitzar, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, dirigint-te a Caixa Popular en l'adreça de correu electrònic dpo_caixapopular@caixapopular.es. Informació Addicional: Pots consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Web, apartat “Protecció de Dades” – POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES USUÀRIES WEB