• Caixa Popular

  Convocatòria Ajudes Un dia de Salari

  Un dia de salari

Caixa Popular, a través del Grup de Cooperació, torna a posar en marxa la Campanya 'Un dia de Salari'

Caixa Popular llança aquesta convocatòria perquè es presenten totes les entitats socials (associacions, fundacions i ONG’s) que treballen projectes que tinguen com a objectiu la millora de la qualitat de vida de les persones.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 17 de juny de 2022 a través del formulari que es troba més a baix. 

Per a formalitzar la sol·licitud has d'adjuntar el qüestionari i de manera opcional una memòria del projecte.

Consultar bases de la convocatòria ací.

 

 • Els camps amb * són obligatoris
  Adjunteu formulari de sol·licitud
  Máximo 1 fichero.
  límite de 256 MB.
  Tipos permitidos: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
  Pots adjuntar una memòria complementària al formulari de sol·licitud si ho desitges
  Adjuntar memoria complementaria
  Máximo 1 fichero.
  límite de 256 MB.
  Tipos permitidos: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.

  Clàusula Addicional Informació sobre Protecció de Dades

  Qui és el responsable de tractament de les seues dades? Caixa Popular S.C.C.V.

  Amb quina finalitat tractem les seues dades personals? Les seues dades són recollides per a dur a terme la inscripció a la convocatòria d'ajudes “Un dia de salari” i posterior valoració del projecte presentat.

  Per què es tracten les seues dades? Legitimació. Les dades es tracten sobre la base del seu consentiment prestat mitjançant la participació voluntària en la present convocatoria un dia de salari.

  Qui podran veure les seues dades? Caixa Popular C.C.V, com a responsable del tractament de les seues dades personals. No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. No obstant això, podran ser destinataris els proveïdors amb els quals Caixa Popular contracte algun servei, però això es farà sempre sobre la base dels contractes i garanties subjectes als models aprovats per les autoritats en matèria de protecció de dades.

  Quins drets té? Com a titular de les dades, vosté té dret a accedir, actualitzar, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, dirigint-se a Caixa Popular- C.C.V, en Av. Juan de la Cierva, 9. Parc Tecnològic, 46980 Paterna (València) o en l'adreça de correu electrònic dpo_caixapopular@caixapopular.es adjuntant còpia del seu DNI.

  Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de dades en l'adreça de correu electrònic dpo_caixapopular@caixapopular.es

  Et recordem que aquest no és un canal formal per a la recepció de queixes o reclamacions enfront de l'Entitat. Si el que desitges és presentar una queixa o reclamació dirigeix-te, per favor, al següent enllaç: Servei de Reclamacions