Canvi de Domiciliacions Caixa Popular

Canvia les teues domiciliacions en solo uns minuts estigues on estigues.

Canviar les meues domiciliacions

Fàcil no,
el següent

Ara pots canviar els teus rebuts domiciliats, transferències periòdiques i ingressos recurrents des d'una altra entitat al teu compte de Caixa Poular sense moure't, de manera còmoda, ràpida i senzilla.

Gratuït

El servei és totalment gratuït per als clients de Caixa Popular.

Ràpid

Sense paperasses, sense crides, sense visites a la sucursal... sense perdre el temps.

Còmode

És igual on estigues, accedeix en línia a Ruralvía i ja pots realitzar el teu trasllat.

Fàcil

A la carta, tu decideixes les operacions que vulgues traslladar.

Segur

Amb les teues pròpies i exclusives claus per a realitzar el trasllat.

 

1. Dades

Dona'ns les dades del teu compte antic i de Caixa Popular.

2. Tria

Selecciona els rebuts, transferències periòdiques i ingressos que vols canviar.

3. Confirma

Autoritza la comunicació del canvi de les teues domiciliacions.

4. Coneix

Consulta i gestiona les notificacions quan vulgues.

5. Gestiona

Pots sol·licitar també el tancament del teu compte antic i el trasllat del seu saldo.

 • Gris oscuro

Preguntes freqüents
Tot el que necessites saber per a canviar les teues domiciliacions

 • Què és el servei de Canvi de Domiciliacions?

  Amb el servei de Canvi de Domiciliacions de Caixa Popular podrà fer el canvi de tots els serveis que tingues domiciliats en la teua altra entitat al teu compte de Caixa Popular de manera fàcil, senzilla i ràpida. Només necessites tindre un dispositiu amb connexió a internet i començar amb el canvi:

  • Tindràs accés a totes les domiciliacions que tingues en l'altra entitat i podràs notificar als teus emissors de rebuts les dades del teu compte de Caixa Popular on realitzar el càrrec.
  • Podràs consultar el llistat de les teues transferències periòdiques que tenies donades d'alta perquè pugues tornar a configurar-les en el teu compte de Caixa Popular.
  • Podràs notificar a la teua altra entitat la sol·licitud de tancament del compte, així com el traspàs del saldo restant. Per a assegurar-te que es realitza aquesta gestió et recomanem que contactes directament amb ells.

  Servei de Canvi de domiciliacions oferit per: Qwist GmbH- Hardenbergstraße 32, 10623 Berlin. Register Number HRB 131360

  Per a fer el canvi de domiciliacions és necessari ser client de Caixa Popular?

  Efectivament, és imprescindible que tingues un compte amb nosaltres per a poder utilitzar el servei i sol·licitar el trasllat dels teus rebuts, transferències i altres domiciliacions que disposes en un altre compte corrent. Si encara no tens compta amb nosaltres pots utilitzar el servei Fes-te Client disponible en la nostra web Ruralvía o acosta't a l'oficina més pròxima.

  Quant costa el servei de Canvi de Domiciliacions?

  L'ús del servei de Canvi de Domiciliacions de Caixa Popular és completament gratuït i en línia.

  Com accedisc al servei?

  Disposes de dos models d'accés al servei, en funció de les dades que ens vulgues indicar:

  •  Accés amb Banca en línia: a través d'aquest sistema, si ens facilites les claus de banca multicanal de l'altra entitat, es podrà realitzar la lectura i identificació automàtica dels diferents rebuts, transferències periòdiques o ingressos recurrents que tingues en l'altra entitat. Amb aquest sistema només haurà de seleccionar aquells sobre els quals vulgues fer el canvi i confirmar l'enviament de la notificació.
  • Accés Manual: amb aquest sistema d'accés, al no disposar de connexió amb l'altra entitat, hauràs de ser tu qui ens indique les dades dels diferents emissors o pagadors als quals vols enviar la notificació amb les dades del teu compte de Caixa Popular.

  Per a poder fer efectiva la notificació de canvi, et demanarem que ferms digitalment les notificacions que vulgues enviar així com la pujada d'imatge del teu DNI que s'enviarà juntament amb la notificació.

  Puc utilitzar el servei de Canvi de Domiciliacions de Caixa Popular si els meus comptes tenen més d'un titular?

  Sí que podries utilitzar-ho però només per a canviar la domiciliació dels teus rebuts o notificar els teus pagadors del canvi al teu compte de Caixa Popular, sempre que sigues tu l'únic titular del rebut o receptor de l'ingrés.

  Com funciona el canvi de domiciliacions?

  Una vegada t'hages registrat, tan sols hauràs d'iniciar sessió amb les teues claus d'accés a l'entitat on es troba el compte que vols canviar. El servei de Canvi de Domiciliacions de Caixa Popular analitzarà i identificarà automàticament les domiciliacions que tens i tu podràs seleccionar aquelles que vols traslladar a Caixa Popular. Si algun emissor no fora localitzat, sempre podràs incloure manualment les seues dades i nosaltres ens encarregarem de fer-te arribar la informació del teu nou compte. Només hauràs d'indicar en quina data vols que es faça el trasllat efectiu, signar digitalment la notificació a través de la web o amb el teu mòbil i enviarem les comunicacions necessàries.

  Quant es tarda a canviar les domiciliacions al nou compte?

  La duració del canvi varia en funció de cada emissor de rebuts, dependrà de factors com la data de cobrament dels càrrecs gestionats en el compte antic, de la data que s'haja notificat als proveïdors el canvi o dels terminis de processaments de les noves dades en els sistemes dels emissors, entre altres.

  Per això, sempre recomanem que mantingues oberta el compte antic de 2 a 3 mesos des que faces el canvi de compte.

  Com funciona el canvi de les transferències o ordres periòdiques?

  El Servei de Canvi de Domiciliacions de Caixa Popular reconeix totes les transferències periòdiques que tingues en el teu antic compte bancari i et facilita les dades perquè pugues tornar a associar-les al teu compte de Caixa Popular a través de Ruralvía d'una forma molt senzilla, sempre que utilitzes el servei amb accés a banca en línia.

  Com s'informa les empreses o persones que m'ingressen diners regularment?

  El Servei de Canvi de Domiciliacions de Caixa Popular identifica als emissors de pagaments que domicilien o ingressen diners regularment en el teu compte antic. Selecciona aquells als quals vulgues informar sobre les teues noves dades bancàries, indica'ns la informació del destinatari i nosaltres ens encarregarem d'enviar-los la notificació corresponent amb les dades del teu compte de Caixa Popular.

  Puc sol·licitar el tancament del meu compte antic a l'altra entitat?

  Si ho desitges, pots enviar una notificació a la teua altra entitat informant-los del teu interés a tancar el compte que tens amb ells així com el trasllat del saldo restant al teu nou compte de Caixa Popular. A través del nostre servei de Canvi de Domiciliacions podràs realitzar la comunicació a l'altra entitat perquè realitzen les gestions necessàries per a realitzar la teua sol·licitud i fins i tot la data en la qual t'agradaria que es fera efectiu. Per a assegurar-te que aquesta petició siga atesa per la teua entitat i que la teua petició és duta a terme, et recomanem que et poses en contacte amb la teua altra entitat.

  Tinc una hipoteca associada al compte que vull tancar. És possible tancar el compte en aquest cas?

  Si tens una hipoteca associada al compte en l'altra entitat és molt probable que l'entitat no puga tancar el compte. En general no es poden cancel·lar fins que la hipoteca no estiga amortitzada. No obstant això, posa't en contacte amb la teua entitat antiga per a obtindre informació sobre aquest tema.

 • Verde claro
 • Funciona així de ràpid