• Serveis de Banca Privada

  Solucions d’assessorament especialitzat de Caixa Popular

  Soluciones de Asesoramiento Especializado de Banca Privada - Paisaje con campo y montaña de fondo

Descobreix el servei d’assessorament especialitzat dirigit a donar resposta a les teues necessitats financeres. Podem diferenciar tres grans tipus d’orientació exclusiva i personal:

 1. Assessorament Financer

 2. Assessorament Fiscal

 3. Assessorament Patrimonial

Gràcies a aquest servei comptaràs, en tot moment i amb exclusivitat, amb el suport i l’orientació d’un gestor personal, així com de l’equip d’experts de la nostra Gestora d’Institucions d’Inversió Col·lectiva (IICs) del Grup Caixa Rural, Gescooperativo.

1. Assessorament financer

A la seua disposició tota una gamma de productes i serveis, i eines de gestió molt útils per a donar resposta a les seues necessitats financeres. Entre els productes i serveis que podem oferir destaquem::

 • Gestió de patrimonis: els nostres professionals gestionaran de manera personalitzada el teu patrimoni, en funció del nivell de risc que estigues disposat a assumir, obtindran una resposta àgil i duran a terme una gestió contínua del teu patrimoni adaptada a les teues necessitats.

 • (1) Fons d’inversió: disposem d’una varietat ben àmplia de fons propis creats per la Gestora del Grupo Caja Rural, Gescooperativo. Una gestora situada entre les primeres posicions del rànquing espanyol que gaudeix del reconeixement de la premsa especialitzada i té el Certificat de Qualitat ISO 9002.

 • (2) Depòsits estructurats: t’oferim diferents alternatives d’inversió, des de les menys arriscades amb el 100 % del capital assegurat fins a les més atrevides, que et permeten aprofitar l’evolució dels mercats.

 • Renda fixa / renda variable: a través del servei de Banca Privada podràs invertir directament en lletres del tresor, bons i obligacions emesos pel sector públic. Igualment podràs accedir a productes de renda variable i renda fixa. També podràs obtindre informació sobre les cotitzacions de valors i mercats en temps real, així com informació sobre aquests. A més, podràs efectuar operacions de compravenda en temps real i, si vols, directament a través dels nostres canals a distància per qualsevol dispositiu PC, mòbil, telèfon, amb total comoditat i total garantia.

L’equip de professionals especialistes de Banca Privada t’oferirà atenció personalitzada sobre cada un d’aquests productes o serveis.

Instrumentos financieros flexibles y profesionales altamente especializados.

(1) Consulta el fullet informatiu i el document amb les dades fonamentals per a l’inversor disponible en les nostres oficines, en els registres de CNMV i en www.caixapopular.es.

(2) El document de dades fonamentals està a la teua disposició per a poder-lo consultar en les oficines de Caixa Popular y en www.caixapopular.es/priips.

2. Assessorament fiscal

El nostre objectiu és el d'ajudar-lo a aconseguir els seus objectius d'inversió

Els nostres experts i assessors faran una anàlisi global de les opcions financeres, de manera que els teus productes financers siguen fiscalment eficients.

Som conscients, i d’aquesta manera ho traslladem als nostres clients a cada moment, que la fiscalitat és un factor rellevant a l’hora de valorar la rendibilitat d’un producte d’inversió. Per això, els nostres assessors buscaran sempre la manera de mantindre’t informat a cada moment dels avantatges fiscals de cada una de les teues inversions, i dels canvis legislatius que es produïsquen en matèria fiscal i puguen afectar-te.

3. Assessorament patrimonial

Analitzem la teua composició patrimonial per a establir una estructura societària que siga avantatjosa per al teu moment actual i futur.

El objectiu del teu assessor personal serà analitzar les teues necessitats i seguir l’evolució de l’economia, els mercats financers nacionals i internacionals i la legislació vigent.

Al suport del seu assessor exclusiu, podrà decidir com desitja planificar la seua successió de la forma fiscalment menys onerosa possible. Per a això es treballaran solucions fiscals i legals que complisquen amb el seu objectiu a cada moment.

A través del nostre servei d'assessorament i gestió del patrimoni l'ajudem a triar la fórmula que s'adapta a les seues necessitats d'inversió a través de carteres gestionades o assessorades. A més, també li oferim la possibilitat de triar cartera i cistella de fons, una forma eficient de diversificar el patrimoni en àrees geogràfiques, sectors d'activitat i divises, sense oblidar els riscos de tipus de canvi que existeixen en els productes nominats en moneda estrangera.