Pla Gaudeix Segur

Rep més per
confiar en nosaltres

Bonificació

icono bonificacion

Com més assegurances agrupes, més gran serà la bonificació.
Per accedir a la bonificació hauràs de contractar una altra assegurança dels que entren en el pla. Una vegada contractes aquesta nova assegurança, totes els que tingues contractades en Caixa Rural i complisquen les bases se sumaran al pla. Així de fàcil.

Recorda que necessites tindre contractades un mínim de dues assegurances per a accedir a la bonificació i que aquesta va augmentant a mesura que creix el nombre d’assegurances contractades, i pot arribar fins a un 8% el primer any.

Una vegada has rebut la bonificació, podràs accedir a una altra bonificació sobre el total de les assegurances contractades si contractes una altra assegurança que complisca les condicions establides, així podràs anar sumant bonificacions i continuar estalviant diners.

Assegurances agrupades:
Bonificació:
2
triangulo
4%
3-4
triangulo
5%
5 o més
triangulo
8%

Tarifa Plana Multitranquil·litat

icono gestor personal

Fracciona el pagament de les teues assegurances còmodament mes a mes.

Comoditat i planificació

No hi ha res com saber sempre la quantitat mensual fixa a pagar per a fer les teues pròpies previsions i calcular les teues despeses. Sense complicacions, sense sorpreses.

Sense cost addicional

Fraccionar els teus pagaments és tan senzill com sona, sense interessos, comissions ni costos addicionals amb una TAE del 0%.

pitco informacion EXEMPLE REPRESENTATIU TARIFA PLANA MULTITRANQUIL·LITAT

Assegurances agrupades: unaassegurançamultirisc de la llar amb una prima anual de 180 € i una assegurança d’accidents amb una prima anual de 120 €. Finançament per import total de 300 € a satisfer en 12 mesos en quotes mensuals de 25 € cadascuna, import total satisfet a terminis per les dues assegurances: 300 €. Tipus d’interés nominal (TIN) aplicat 0%. Taxa anual equivalent (TAE): 0%. Import total degut: 300 €, 12 quotes de 25 €. Preu d’adquisició al comptat: 300 €. Preu total a terminis: 300 €.

Proximitat i agilitat

Amb totes les teues assegurances en la mateixa entitat, tot és més fluid: des d’una atenció personalitzada més completa fins a tràmits més ràpids.

El teu gestor personal:

icono tarfia plana

Et presentem el teu gestor personal, la persona a qui podràs dirigir-te quan tingues qualsevol dubte relacionat amb les teues assegurances o amb el Pla Gaudeix Segur.

tick

Tindràs un gestor personal assignat exclusivament per a tu.


tick

Gaudiràs d’una atenció personalitzada i un
acompanyament integral de la teua consulta.


tick

El gestor t’ajudarà a accedir a tots els avantatges de
seguretat, gaudi i solidaritat.


Més protecció:

icono mayor proteccion

Ens preocupem per la la teua seguretat i la teua tranquil·litat, per això el Pla Gaudeix Segur inclou dos serveis de protecció dels quals podràs fer ús sempre que ho necessites.

Orientació mèdica

tic grande

Gaudeix de la tranquil•litat de poder tindre assessorament mèdic telefònic les 24 hores. El nostre servei exclusiu et permetrà obtindre una primera orientació mèdica a distància sense la necessitat de cap desplaçament.

tic grande

A més, també disposaràs de l’app d’hàbits saludables RGAContigo, amb què podràs millorar la teua qualitat de vida a través d’una sèrie d’indicadors de salut i consells saludables.

rga_movil

Assessorament jurídic

Sent-te protegit amb el nostre servei d’assessorament jurídic telefònic. Podràs comptar amb l’ajuda d’un advocat en qualsevol dels casos següents:

  • Qüestions laborals i sobre la Seguretat Social.
  • Qüestions legals relacionades amb l’ús d’Internet.
  • Qüestions relacionades amb el consum.
  • Dret fiscal.
  • Drets relatius a l’habitatge.
  • - Qüestions sobre béns mobles.
  • Fets derivats de la circulació, la compra o la reparació de vehicles de motor.

Oci i solidaritat

icono ocio

Gaudir és un dels objectius de pertànyer al Pla Gaudeix Segur, per això tindràs l’oportunitat d’aconseguir experiències úniques d’oci, però també de traure el teu costat més compromés i aportar en projectes de solidaritat.

Programa d’experiències

tic blanco

Gaudeix de plans d’oci únics entre el nostre ampli catàleg. Disposes d’una experiència cada any, tria entre sessions de relaxació, caps de setmana, descomptes en compres, plans amb xiquets? Rebràs un codi que podràs descanviar ací:

Aportació a projectes solidaris

tic blanco

Pots gaudir de la teua experiència o, si ho prefereixes, col•laborar amb una causa solidària. Tan fàcil com canviar la teua experiència per una aportació a un projecte solidari que vulgues.