Actualitat

 • Notícies

  FARVAL i Caixa Popular signen un conveni de col•laboració que ofereix condicions financeres especials als associats

  Firma del conveni entre Farval i Caixa Popular

  Caixa Popular i l’Associació Empresarial de Farmacèutics Valencians (FARVAL) han establit un conveni de col·laboració a través del qual la principal entitat financera valenciana facilitarà la gestió economicofinancera a tot el col·lectiu de treball vinculat a FARVAL, farmàcies associades i els seus distribuïdors.

  La presidenta de la Junta Directiva de  FARVAL, Concepción Vicedo, i el responsable del segment farmacèutic de Caixa Popular, Francisco Machado, han sigut els encarregats de formalitzar la signatura de l’acord de col•laboració entre les dues entitats, que ha tingut lloc en la seu central de Caixa Popular a Paterna.

  Caixa Popular és una cooperativa de crèdit valenciana que busca contribuir i millorar el desenvolupament econòmic per generar riquesa i dinamisme comercial en la societat valenciana, especialment als pobles i barris on té presència. Per això, persegueix, dins de les seues activitats, el foment d’aspectes econòmics, socials i formatius que ajuden la societat valenciana a millorar la seua situació i generar sinergies.

  FARVAL és l'empresarial de Farmacèutics de València, creada per a defensar els interessos empresarials i professionals de les Oficines de Farmàcia de València.  Entre els seus objectius, es troba ajudar als titulars d'Oficina de Farmàcia en la gestió diària de la Farmàcia. A través de la qualitat en el servei i la professionalització en la gestió dels seus associats busca el grau d'atenció que requereixen els pacients.

  Totes dues organitzacions comparteixen interès per ajudar a l'empresa valenciana en tot el seu territori, la capil·laritat de totes dues entitats fa que tota la xarxa d'Oficines de Farmàcia puga obtenir un tracte personalitzat i pròxim per part de Caixa Popular.
   

Noticias anteriores