Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular obri oficina en Mercavalència

  Serà l’única oficina bancària en el recinte de Mercavalència

  Nova oficina Mercavalencia
  • L’oficina tindrà un horari especial d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 6.00 h a 14.00 h i els dimecres de 15.30 a 17.30 h

   

  Caixa Popular es converteix en l’única entitat financera que ofereix servicis en Mercavalència. L’oficina es localitza en el Centre Comercial, al costat de les oficines de Mercavalència (carretera de la Font d’en Corts, 231).

  Amb un horari adaptat per a donar servici als clients de la zona, la cooperativa de crèdit valenciana oferirà servicis de finançament, estalvi, assegurances i inversió a les empreses, comerços, autònoms i treballadors de la zona.

  Al capdavant de l’oficina, que es presenta com una alternativa financera pel seu model de banca cooperativa, més social, pròxima a les persones i al seu entorn, estaran José María Navarro, Alejandro Ortí i Pep Cuenca, com a director.

  Caixa Popular es diferencia de la resta de les entitats pel seu servici professional, especialitzat, pròxim i àgil. Els clients valoren el tracte personalitzat i la bona atenció, com ho plasma en el seu compromís d’oferir un servici 5 estreles. De fet, tot l’equip humà està sensibilitzat en la importància que té l’atenció, siga presencial, digital o telefònica.

  Caixa Popular compta amb capital íntegrament valencià i els seus òrgans de decisió i acció estan a la Comunitat Valenciana, cosa que permet conéixer la idiosincràsia de l’economia i el teixit empresarial valencià i donar resposta a les seues necessitats i oferir solucions concretes.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente