• Novetats en fons d’inversió

    Novedades en fondos de inversion - Tallos de plantas creciendo plantadas en tierra

Comença a invertir en fons, al teu ritme, a través de la fórmula d’inversió que et proposem en Caixa Popular, de manera còmoda i sense adonar-te’n

 

  • L’avantatge principal d’invertir a poc a poc en fons d’inversió és que podràs fer-ne una planificació a la teua mida i diversificar les aportacions: inverteix en els mercats que decidisques, de renda fixa, renda variable o amb una combinació d’ambdues.

  • Gràcies a la nostra fórmula d’inversió periòdica, comprovaràs que invertir és més fàcil que mai.

  • Només has de triar el fons que encaixe millor amb les teues necessitats i decidir la quantitat que vols invertir-hi i la periodicitat de les aportacions. A partir d’aquest moment, l’ordre s’executarà de manera automàtica. Despreocupa-te’n: en Caixa Popular ens ocupem de la resta.
  • És molt important que identifiques l’objectiu de la teua INVERSIÓ, ja que determinarà l’horitzó temporal i el millor fons per a assolir-lo.

  • Tu triaràs el termini de la teua inversió. Tingues en compte que com més gran siga l’horitzó temporal de la inversió, més alt serà també el capital que podràs arribar a aconseguir. Els fons d’inversió també poden suposar pèrdues de capital per al client. Et recordem que la inversió en fons està subjecta a les fluctuacions del mercat, per això és important triar el fons d’inversió més adequat en funció del perfil inversor, l’objectiu de la inversió i l’horitzó temporal.

  • Utilitza el nostre simulador d’inversió periòdica i calcula, a tall d’exemple, quin podria ser el resultat de la teua inversió.

 

Simulador d’inversió periòdica

Nota

ÉS IMPORTANT RECORDAR que en la inversió en fons ni el capital invertit ni la rendibilitat estan garantits. El valor del patrimoni d’un fons, siga quina siga la política d’inversió, està subjecte a les fluctuacions dels mercats i es poden obtindre tant rendiments positius com pèrdues, per això no es pot assegurar la recuperació del capital inicial invertit.

La inversió en fons pot comportar els riscos següents: de mercat, de tipus d’interés, de crèdit, de liquiditat, de divisa o d’inversió en països emergents.