• Caixa Popular

  Seguretat en targetes i comerços

  Novedades - Bosque de pinos con un cielo azul

Gaudiu de tots els avantatges que us ofereixen les targetes de Caixa Popular amb total seguretat, tant en les vostres compres en comerç físic com en les compres en comerç electrònic.

Recomanacions d’ús

 • Signeu la targeta en el revers quan la rebeu.

 • Memoritzeu-ne el número PIN i no utilitzeu el mateix per a totes les vostres targetes. Podeu modificar-lo en qualsevol dels nostres caixers o a través de Ruralvía.

 • Quan us enviem la targeta renovada, destruïu la caducada.

 • Comproveu periòdicament els extractes del compte i guardeu els rebuts de compra.

 • Activeu el servei d’alertes de targetes i estareu informats a l’instant de tots els moviments que feu, tant de les compres com de les retirades d’efectiu.

 • Si no compreu per Internet, sol·liciteu en la vostra oficina que us deshabiliten l’opció de compres en línia de la targeta. D’aquesta manera, la targeta només podrà fer compres en comerç físic.

 • Obteniu el control de les vostres targetes gestionant els límits diaris de disposició d’efectiu en el caixer o de compres amb la targeta. Podeu fer-ho des de Ruralvía o en la vostra oficina.

 • Denuncieu qualsevol càrrec indegut en el vostre compte.

 • En cas de robatori o pèrdua de la targeta, poseu-vos en contacte immediatament amb la vostra oficina o telefoneu al número següent:

 • Si telefoneu des de l’estranger: +34 91 334 67 82

També podeu bloquejar-la vosaltres mateix des de Ruralvía, Banca per Internet o Mòbil, accedint al menú de “Targetes”, opció “Bloqueig”.

Assegurances

Per a preservar la màxima seguretat de totes les operacions, a més de les tecnologies més avançades en targetes i sistemes de prevenció del frau, les targetes de Caixa Popular incorporen una ASSEGURANÇA D’ÚS FRAUDULENT.

Totes les nostres targetes disposen d’aquesta assegurança GRATUÏTA per a cobrir les pèrdues econòmiques produïdes com a conseqüència dels càrrecs fraudulents generats en la targeta davant d’un possible robatori o pèrdua.

(*) Consulteu les condicions generals, particulars i especials en la vostra oficina habitual

Pagament segur per Internet

Caixa Popular reforça la seguretat de les compres en línia amb el servei de PAGAMENT SEGUR PER INTERNET.

Amb aquest servei, cada vegada que inicieu una compra en un comerç segur en Internet, identificat pels distintius “Verified by Visa” o “Mastercard Secure Code”, rebreu en el telèfon mòbil una clau numèrica que haureu de teclejar en la pàgina web del comerç en línia per poder autenticar la compra.

Verified by VISA and marstercard securecode

Per a efectuar compres en tota mena de comerços en línia, també posem a la vostra disposició els serveis següents:

 • Targeta virtual, d’ús exclusiu per a Internet i recarregable fins a 3.000 €, desvinculada del vostre compte corrent i amb la qual no haureu de proporcionar dades de les vostres targetes habituals en la xarxa.
  I si no compreu per Internet, si voleu, podeu sol·licitar en la vostra oficina que us deshabiliten l’opció de compres en línia de la targeta. D’aquesta manera, la vostra targeta només podrà fer compres en comerç físic.

Servei d’alertes

Activeu l’alerta de targetes i estareu INFORMATS A l’INSTANT DE TOTS ELS MOVIMENTS que feu, ja que rebreu un missatge en el telèfon mòbil o en el correu electrònic cada vegada que feu una compra o una disposició d’efectiu.

Vosaltres decidiu el tipus d’alerta que voleu rebre:

 • Alerta SMS

 • Alerta Mail

 • Avisos al mòbil (notificacions PUSH)

Si voleu donar-vos d’alta en ALERTES SMS O MAIL, podeu fer-ho directament des de la pestanya de “Serveis” de Ruralvía o en la vostra oficina habitual.

I si preferiu rebre NOTIFICACIONS A l’INSTANT EN EL MÒBIL, de manera totalment gratuïta, tan sols haureu d’activar el servei d’“Avisos” des de la nostra aplicació de Ruralvía mòbil, seguint aquests passos ben senzills:

 1. Cal activar el servei en l’aplicació mòbil, des de la icona d’“Avisos”.

 2. Cal donar d’alta l’alerta de targetes en la versió web de Ruralvía, en la pestanya “Serveis”, en l’opció “Avisos al mòbil”.

Si encara no teniu la vostra app de Ruralvía mòbil, descarregueu-la en Apple Store o Google Play Store.

A més, Caixa Popular vetla per la seguretat de les vostres transaccions utilitzant eines de prevenció de frau que detecten operacions sospitoses i ens permeten alertar-vos-en mitjançant una comunicació personalitzada, en cas de sospita d’una utilització no autoritzada o fraudulenta.

Comerç electrònic

Oferir els màxims elements de seguretat per als nostres comerços i els seus clients és una de les nostres prioritats.

Caixa Popular ofereix als comerços i posa a la seua disposició un TPV virtual per als pagaments per Internet que permeta l’autenticació forta dels clients del seu establiment. L’objectiu, que funcione sota comerç segur i amb totes les mesures de seguretat a la seua disposició, per oferir d’aquesta manera les millors garanties en les operacions per Internet.

El nostre TPV virtual, mitjançant l’aplicació dels protocols internacionals Verified by Visa i MasterCard SecureCode (tots dos basats en la tecnologia 3D Secure), aporta una alta seguretat i protecció en els pagaments.

A més, tots els nostres terminals compleixen la normativa de seguretat PCI-DSS, amb què es pretén garantir la seguretat en el tractament de la informació associada a pagaments amb targeta.

I encara més, per a més seguretat, disposem d’un servei de control antifrau, mitjançant el qual es monitoren operacions sospitoses, se’n fa un control del risc i s’estableixen regles avançades antifrau i limitacions de seguretat.

Tot això fa que el risc que s’efectuen operacions amb targetes fraudulentes siga mínim.

 • Seguretat en ruralvía

  En ruralvía treballem perquè els nostres clients utilitzen els nostres serveis de banca digital amb total seguretat.