• Acte ajudes

  Un dia de Salari

  Ajudes Un dia de Salari

Un any més, Caixa Popular ha posat en marxa la campanya solidària 'Un dia de salari', en què els treballadors de l'entitat donen voluntàriament un dia del seu salari i Caixa Popular aporta una quantitat equivalent al total recaptat.

La dotació total d'aquest any és de 44.000€.

Les entitats socials, associacions i ONG podien presentar les seues candidatures fins al passat 17 de juny, i el resultat va ser un total de 116 projectes presentats. 

Entre tots ells, els seleccionats per les treballadores i treballadors de Caixa Popular  com a destinataris de les ajudes són: Mamás en Acción, Asociación de Personas con Discapacidad Física Villena, Asociación Esencia de África, AMIAR, Mira'm Fundació CV, Asociación Fundadora, Trenca-Dis, Associació Cultural Punta de Llança, Associació Cultural i Solidària Ca Saforaui, Col·lectiu Soterranya i Associació València Movement.

El pròxim dimecres 5 d'octubre a les 19h se celebrarà al Trinquet de Pelayo (C/ de Pelayo, 6. València. Accés per Pelayo Gastro Trinquet) l'acte d'entrega de les ajudes.

L'esdeveniment comptarà amb la divertida actuació de Decopivolta Teatre. T'esperem!

Inscriu-te en el formulari que trobaràs a continuació ⬇

 

*L'esdeveniment comptarà amb intèrpret en llenguatge de signes

 • Dades de contacte

  Informació sobre Protecció de Dades.

  Qui en és el Responsable del tractament de les seues dades? Caixa Popular C.C.V.

  Per a quines finalitats? Les seues dades personals es tractaran per a gestionar el registre i assistència a l'esdeveniment o webinar organitzat per Caixa Popular. Així mateix, sempre que ho consenta, les seues dades es podran tractar per a gestionar l'enviament d'informació relativa a les convocatòries de pròxims esdeveniments i webinars. No obstant això, en qualsevol moment podrà donar-se de baixa per a rebre aquestes comunicacions. 

  Per què es tracten les seues dades? Legitimació. Les dades es tracten sobre la base del seu consentiment prestat mitjançant l'assistència voluntària al present esdeveniment o webinar, així com per a rebre pròximes convocatòries

  Qui podran veure les seues dades? Caixa Popular C.C.V, com a responsable del tractament de les seues dades personals. No se cediran dades excepte obligació legal. No obstant això, podran ser destinataris els proveïdors amb els quals Caixa Popular contracte algun servei, però això es farà sempre sobre la base dels contractes i garanties subjectes als models aprovats per les autoritats en matèria de protecció de dades. 

  Quins drets té? Com a titular de les dades, vosté té dret a accedir, actualitzar, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, dirigint-se a Caixa Popular C.C.V, en Av. Juan de la Cierva, 9. Parc Tecnològic, 46980 Paterna (València) o en l'adreça de correu electrònic dpo_caixapopular@caixapopular.es adjuntant còpia del seu DNI. 

  Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de dades en la Política de Protecció de Dades d'Usuaris Web

  Et recordem que aquest no és un canal formal per a la recepció de queixes o reclamacions enfront de l'Entitat. Si el que desitges és presentar una queixa o reclamació dirigeix-te, per favor, al següent enllaç: Servei de Reclamacions