• Caixa Popular

  Sol·licitud de Targeta de Compra Local

  Novedades - Bosque de pinos con un cielo azul

Per a poder finalitzar la sol·licitud de la targeta de compra local necessitarem que ens adjuntes el teu DNI, última renda i última nòmina o últim model 115.

 • Dades Personals
  Dades Fiscals
  Dades professionals:
  Altres Targetes que poseeix
  Domiciliació bancària:
  Documentación necesaria:
  Fotocopia del DNI
  Máximo 1 fichero.
  límite de 128 MB.
  Tipos permitidos: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
  Adjunte la última declaración de la renta
  Máximo 1 fichero.
  límite de 128 MB.
  Tipos permitidos: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
  Adjunte su última nómina o el último modelo 115 presentado
  Máximo 1 fichero.
  límite de 128 MB.
  Tipos permitidos: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.

  Responsable: Caixa Popular - Caixa Rural, C.C.V. Finalitat: les seues dades personals seran utilitzats per a l'estudi, gestió de la sol·licitud i preparació del contracte o precontracte per a l'obtenció de la targeta de compra. Així mateix, sempre que vosté ens preste el seu consentiment per a l'enviament de publicitat de productes propis i de tercers del sector financer, assegurador, immobiliari, internet, viatges, art i oci tant per correu electrònic, telèfon, sms o enviament postal, incloent la realització de valoracions sobre les seues dades per a autoritzar l'operació, la qual cosa comportarà conéixer i avaluar la seua solvència econòmica i patrimonial. Es realitzaran consultes als fitxers de solvència patrimonial i crèdit Experian BADEXCUG, RAI, i Asnef-Equifax, i a la Central d'Informació de Riscos del Banc d'Espanya (CIRBE). Legitimació: execució d'una sol·licitud, contracte o mesures precontractuals.
  Destinataris: No se cediran dades a tercers excepte obligació legal; Drets: Com a titular de les dades, vosté té dret a accedir, actualitzar, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, dirigint-se a Caixa Popular-Caixa Rural, C.C.V, Av. Juan de la Cierva, 9. Parc Tecnològic, 46980 Paterna (València) o en l'adreça de correu electrònic dpo_caixapopular@caixapopular.es. Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de dades dirigisca's a la nostra web www.caixapopular.es.