• Acte Lliurament

    Ajudes per la Igualtat

    Ajudes per la Igualtat

Caixa Popular va llançar el passat mes de març la 2a convocatòria de les ajudes per la Igualtat per a la realització de projectes que treballen la igualtat de gènere.

La dotació total de la convocatòria és de 10.000€.

Entre tots els projectes presentats els seleccionats són:

  • 1r finalista amb 6.000€: 'Educant en igualtat' de Menuts de Valencia: projecte de coeducació i prevenció de la violència de gènere per al centre d'acolliment 'Casa de las andorinas' per als menors que es troben en situació de guarda o tutela per part de l'administració.
  • 2n finalista amb 3.000€: 'Dona i salut mental' de Asociacion Menstopia: tallers vivencials de sensibilització i d'autodefensa enfocats a dones diagnosticades en Salut Mental en els quals es treballen aspectes com ara la prevenció, la intervenció i el desenvolupament d'una autonomia efectiva i real. 
  • 3r finalista amb 1.000€: 'Adicció i violència contra la dona' de Asociación AVANT Acción Social: generar una intervenció especialitzada i de qualitat per a dones amb trastorn addictiu que han experimentat violències masclistes, proporcionant un espai propi i segur per a la recuperació integral a nivell psicològic, social i laboral. 

 

El pròxim dimarts 21 de juny les 19h se celebrarà a l'Umbracle del Jardí Botànic (Carrer de Quart, 80) l'acte d'entrega de les ajudes.

L'esdeveniment estarà conduït per la periodista Emma Tomàs i a més podrem gaudir del concert en acústic del grup El Diluvi. T'esperem!

INVITACIONS ESGOTADES

  • Mensaje de estado

    Sorry…This form is closed to new submissions.