>

 

En l'horari, no.

Nosaltres obrim matí i vesprada.

En Caixa Popular disposes de l’horari més complet per facilitar-te la vida. Matí i vesprada, perquè et resulte més còmode fer les teues gestions al teu ritme. Mentre que la banca, en general, dificulta l’atenció presencial als seus clients, nosaltres ho posem tot de la nostra part per beneficiar els nostres. A tu.


 

En l’atenció, no.

Tu tries com vols que ens relacionem.

Tu has de ser qui decidisca com, quan i de quina manera vols relacionar-te amb Caixa Popular. Nosaltres estem oberts a totes les opcions. Si vols passar per l’oficina, ja ho saps, estarem encantats d’atendre’t en persona. Si el que t’interessa és que t’atenguem per telèfon, telefona’ns. Atenem totes les telefonades que ens entren. I si el que vols és fer tu les gestions en línia, posem al teu abast totes les eines necessàries perquè pugues solucionar qualsevol assumpte de manera autònoma.


 

En el servici, no.

El nostre tracte és exquisit.

El nostre compromís amb el servici que t’oferim és tan fort que l’hem anomenat Servici 5 Estreles. Ens comprometem, punt per punt, a donar-te el tracte que mereixes com a client. 
La nostra relació amb els clients es fonamenta en la proximitat, el coneixement, el tracte exquisit i el màxim respecte amb cada persona que ha decidit confiar en nosaltres. I no fallar-li mai.