• Plan Disfruta Seguro

    Rep més per confiar en nosaltres

    Rep més per confiar en nosaltres
Bonificació

Bonificació

Com més assegurances agrupes, més gran serà la bonificació. Per accedir a la bonificació hauràs de contractar una altra assegurança de les que entren en el pla. Una vegada contractes aquesta altra assegurança, totes les que tingues contractades en Caixa Rural i complisquen les bases se sumaran al pla. Així de fàcil.

Recorda que necessites tindre contractades un mínim de dues assegurances per a accedir a la bonificació i que aquesta va augmentant a mesura que creix el nombre d’assegurances contractades, i arribat fins un 8% el primer any.

Una vegada has rebut la bonificació, podràs accedir a una altra bonificació sobre el total de les assegurances contractades si contractes una altra assegurança que complisca les condicions 

Assegurances agrupades Bonificació
2 4%
3-4 5%
5 o més 8%
Tarifa Plana Multitranquil•litat

Tarifa Plana Multitranquil•litat

Fracciona el pagament de les teues assegurances còmodament mes a mes.

Comoditat i planificació

No res com saber sempre la quantitat mensual fixa a pagar per a fer les teues pròpies previsions i calcular les teues despeses. Sense complicacions, sense sorpreses.

 

Sense cost addicional

Fraccionar els teus pagaments és tan senzill com sona, sense interessos, comissions ni costos addicionals amb una TAE del 0%.

infoEXEMPLE REPRESENTATIU TARIFA PLANA MULTITRANQUIL•LITAT

Assegurances agrupades: una assegurança multirisc de la llar amb una prima anual de 180 € i una assegurança d’accidents amb una prima anual de 120 €. Finançament per import total de 300 € a satisfer en 12 mesos en quotes mensuals de 25 € cadascuna, import total satisfet a terminis per les dues assegurances: 300 €. Tipus d’interés nominal (TIN) aplicat 0%. Taxa anual equivalent (TAE): 0%. Import total degut: 300 €, 12 quotes de 25 €. Preu d’adquisició al comptat: 300 €. Preu total a terminis: 300 €.

Proximitat i agilitat

Amb totes les teues assegurances en la mateixa entitat, tot és més fluid: des d’una atenció personalitzada més completa fins a tràmits més ràpids.

Assessorament jurídic

Assessorament jurídic

Sent-te protegit amb el nostre servei d’assessorament jurídic telefònic. Podràs comptar amb l’ajuda d’un advocat en qualsevol dels casos següents:

- Qüestions laborals i sobre la Seguretat Social.

- Qüestions legals relacionades amb l’ús d’Internet.

- Qüestions relacionades amb el consum.

- Dret fiscal.

- Drets relatius a l’habitatge.

- Qüestions sobre béns mobles.

- Fets derivats de la circulació, la compra o la reparació de vehicles de motor.
 

Oci i solidaritat

Oci i solidaritat

Gaudir és un dels objectius de pertànyer al Plan Disfruta Seguro, per això tindràs l’oportunitat d’aconseguir experiències úniques d’oci, però també de traure el teu costat més compromés i aportar en projectes de solidaritat

Programa d’experiències

Gaudeix de plans d’oci únics entre el nostre ampli catàleg. Disposes d’una experiència cada any, tria entre sessions de relaxació, caps de setmana, descomptes en compres, plans amb xiquets… Rebràs un codi que podràs canviar ací:  Entra-hi i tria la teua entrada

 

Aportació a projectes solidaris

Pots gaudir de la teua experiència o, si ho prefereixes, col•laborar amb una causa solidària. Tan fàcil com canviar la teua experiència per una aportació a un projecte solidari que vulgues.