Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular abordarà la pressió estètica amb Carolina Ferre i Nacho Coller al Teatre Talia

  Verbos Copulativos al Talia - Pressió estètica

  - La serà el dijous 8 de febrer amb convidats com Ame Soler, de Tres Voltes Rebel, o Toni Mejías, de Los Chikos del Maíz.

  - L'entitat reafirma el seu compromís per la salut mental i la igualtat de gènere.

  L'entitat financera valenciana Caixa Popular presenta una nova edició del programa de podcasts sobre salut mental ‘Verbos Copulativos’ conduït per la presentadora Carolina Ferre i el psicòleg Nacho Coller.

  En esta ocasió, serà en format presencial obert al públic i tindrà com a convidades a Ame Soler, il•lustradora de Tres Voltes Rebel, Toni Mejías, raper en Los Chikos del Maíz i autor del llibre 'Hambre: Mi historia frente al espejo' i Eugenia Moreno, psicòloga clínica especialista en TCA.

  Es donaran cita el pròxim dijous 8 de febrer a les 19h en el Teatre Talia de València, 
  per a conversar sobre la complexitat dels trastorns alimentaris i com la societat influeix en la percepció de la bellesa.

  A més, l'esdeveniment estarà amenitzat per la música en directe del grup valencià Doña Manteca.

  Les invitacions a l'esdeveniment són gratuïtes fins a completar l'aforament, i actualment estan esgotades.

  A través de la iniciativa Verbs Copulativos, Caixa Popular aborda la problemàtica de la salut mental amb programes que tracten diferents aspectes com l'amor propi, la depressió o l'assetjament escolar i que es comparteixen en les principals plataformes d'àudio i xarxes socials.

  La principal entitat financera valenciana segueix un model de banca social, solidària i de proximitat amb una cultura que promou la igualtat i el benestar físic i mental des de l'àmbit intern.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente