Si ja t'imagines ta casa, ací t'ajudem a imaginar la hipoteca.

En Caixa Popular els joves disposeu de crèdit per a posar en marxa el vostre futur inmmediat*. És per això que hem desenvolupat uns préstecs hipotecaris en les millors condicions per als menor de 35 anys. 

Ací tens totes les claus.

D'entrada podem concedir-te fins al 100% del valor de l'habitatge i fins al 80% del valor de taxació. El valor de la compra ha de superar els 100.000€.

A més, en la mesura que te vincules més, amb coses tan senzilles com domiciliar la nòmina, tindre la targeta de crèdit o contractar assegurances bàsiques amb nosaltres, el tipus d'interés baixarà.

I si la hipoteca és per a adquisició o rehabilitació d'una vivenda amb certificació energètica A o B, t'aplicarem una rebaixa del 0,25% en el tipus d'interés nominal. Guanya el medi ambient, guanyes tu.

 

*Finançament subjecte al fet que el sol·licitant no aparega en cap registre d'impagats, a la no variació de les condicions de solvència del titular. Concessió del finançament subjecte a estudi i aprovació per part de Caixa Popular.

** Rebaixa de fins a un 1% en el tipus d'interés nominal, segons els productes contractats en Caixa Popular. Consulta condicions en la teua oficina de Caixa Popular.