No hem estat mai en els grans fòrums internacionals en què es decideix l’economia global.

Sempre hem tingut clar, i hui més que mai, quin és el nostre lloc, que és al costat de les persones.

No és a la nostra mà solucionar aquesta crisi mundial, però ens trobaràs en tot allò que puguem fer per les persones.

Informa’t en la teua oficina de les ajudes que hem posat en marxa per a cooperatives, empreses, comerços, autònoms i particulars.

Ací ens tens.

 

  • Gris claro
Ajudes per a Particulars

Ajudes per a Particulars

Disposem de préstecs exprés en condicions especials per a cobrir despeses habituals (alimentació, lloguer, rebuts…) i fer front a la falta d’ingressos. A més d’una línia de finançament de 330 milions d’euros en préstecs preconcedits.

Els clients poden incrementar un 25 % el límit de les targetes de crèdit i ajornar qualsevol compra o càrrec en compte superior a 90 euros a través de Ruralvía, la banca digital de Caixa Popular.

Per als clients que es troben en el supòsit de vulnerabilitat econòmica que estableix el Reial decret llei 11/2020, de 31 de març, hem establit la moratòria en els préstecs hipotecaris d’habitatge habitual i préstecs al consum.

Ajudes per a Autònoms i Comerços

Ajudes per a Autònoms i Comerços

Posem a la disposició dels autònoms préstecs personals per fer front a la falta d’ingressos i crèdits per a anticipar subvencions i ajudes públiques.

Hem creat una línia de finançament per a comerços i autònoms de 12 milions d’euros en préstecs preassignats.

Per pal·liar els efectes causats per la COVID-19 en els seus negocis, posem a disposició dels autònoms i dels comerços la línia de finançament ICO COVID-19.

A més, posem també a la seua disposició el servei PayGold, que els permetrà cobrar les vendes a distància sense necessitat de tindre cap botiga en línia.

Ajudes per a Cooperatives i Empreses

Ajudes per a Cooperatives i Empreses

Posem a la seua disposició línies especials de finançament en condicions avantatjoses que s’adapten a les circumstàncies i a la realitat de cada empresa.

També oferim línies de circulant o préstecs personals per aplanar la tensió de liquiditat per l’allargament en els terminis de cobrament, l’alentiment de vendes o qualsevol altra conseqüència a causa de l’impacte en el compte d’explotació produït per la COVID-19.

S’ha activat la Línia de finançament ICO COVID-19 per pal·liar els efectes causats per aquesta pandèmia en les empreses.

Al seu torn, oferim crèdits per anticipar subvencions i ajudes públiques.

A més, disposem d’una línia de finançament de 98,8 milions d’euros en préstecs preassignats.

Ajudes per a associacions

Ajudes per a associacions

Posem a la disposició de les associacions línies especials de finançament en condicions especials que s’adapten a les circumstàncies i a la realitat de cada organització.

També oferim línies de circulant o préstecs personals per aplanar les tensions de liquiditat per l’ajornament del cobrament de quotes o serveis, o qualsevol altra conseqüència produïda per la COVID-19.

A més, oferim crèdits per avançar subvencions i ajudes públiques.

 Ajudes per al sector Agrari

Ajudes per al sector Agrari

Posem a la disposició del sector agrari línies especials de finançament en condicions especials que s’adapten a les seues necessitats.

També oferim línies per a l’avançament de la PAC o préstecs personals per alleugerir les tensions de liquiditat per l’impacte produït per la COVID-19.

Facilitem l’accés la Línia d’Avals COVID-19 de SAECA.

A més, oferim crèdits per avançar subvencions i ajudes públiques.