• BORSES I MERCATS

  Servici de valors

  • Inverteix en els principals mercats mundials.

  • Gran varietat d’instruments financers.

  • Amb el suport i el coneixement dels nostres especialistes.

  Servicio de valores Caixa Popular
 • Verde oscuro abajo
 • Servicio de Valores Caixa Popular

  El Servici de Valors de Caixa Popular t’ofereix tots els ingredients que necessites per a invertir com i quan vulgues

  • Àmplia varietat

   Inverteix en qualsevol tipus de producte: accions nacionals i internacionals i en una àmplia varietat d’instruments financers per a la teua tria. 

  • On vulgues

   Opera en qualsevol moment, en les nostres oficines o en Ruralvía Broker.

  • Equip d’experts

   Consulta tots els teus dubtes a qualsevol dels nostres professionals.

  • Tarifes

   En funció del teu perfil d’inversor podràs accedir a tarifes més reduïdes

Vols saber-ne més? Consulta la informació detallada

Servici de valors Servici de valors
COMPTE DE VALORS COMPTE DE VALORS
TRASPÀS DE CARTERES TRASPÀS DE CARTERES

Servici de valors

Posem a la teua disposició una àmplia varietat de productes i de mercats, tant nacionals com internacionals, en què podràs operar quan vulgues, tant en les nostres oficines com en línia, a través de Ruralvía per web i en app. Perquè no et perdes res.

Disposaràs de les eines necessàries per a estar completament informat del que passa en els mercats, consultar com està la teua inversió i operar quan vulgues, amb  Ruralvía Broker. I si encara no eres client, no ho dubtes, Fes-te'n client.

Tant si eres un inversor amb molta experiència com si en tens poca, t’oferim tot el contingut que necessites per a convertir-te en un expert o continuar creixent: carteres virtuals, gràfics avançats, vídeos i guies formatives, informes recurrents, trucs per a traure tot el partit a Ruralvía Bróker.

Sí, sempre que hages fet almenys 1 operació en els dos últims mesos.

COMPTE DE VALORS

Qualsevol persona, major d’edat, pot invertir en borsa. Si busques rendibilitat per als teus estalvis, la inversió en accions pot ser una opció a tindre en compte; encara que hauràs de valorar que es tracta d’un producte amb risc i que el seu valor pot pujar o baixar en funció de l’evolució dels mercats.

Tant en les nostres oficines, com en Ruralvía (web i app). Recorda que per a operar en Ruralvía Broker necesitarás estar dado de alta en nuestra banca online. . I si encara no eres client, no ho dubtes, Fes-te'n client.

L’obertura d’un compte de valors en la nostra entitat no té cap cost. Només pagaràs per l’operativa que faces i la comissió de custòdia pels títols que mantingues depositats. Consulta nuestras tarifas.

Quan disposem de tota la documentació contractual firmada i acceptada, podràs operar, i sempre que disposes de saldo suficient en el compte a la vista associat al compte de valors.

Podràs operar lliurement en tots els mercats sense límit d’import a les teues inversions, fins al saldo de què disposes en el compte a la vista associat al compte de valors.

TRASPÀS DE CARTERES

Podràs sol•licitar-lo tant en l’oficina com en Ruralvía. En Ruralvía podràs sol•licitar el traspàs de títols de renda variable nacional que tingues en una altra entitat, fins a un màxim de 300.000 euros. En el cas que vulgues traspassar carteres d’imports superiors o que continguen algun títol de renda variable internacional, hauràs d’acostar-te a les nostres oficines i entregar-nos un extracte del compte de valors de l’altra entitat firmat per tots els titulars.

Hauràs de disposar d’un compte de valors en la nostra entitat, en què els titulars hauran de ser els mateixos que en el compte que tens en l’altra entitat. Si encara no disposes d’aquest, podràs contractar-lo tant en les nostres oficines com en Ruralvía (web i app.). Consulta els seus avantatges.

El procediment sol tardar entre 3 o 4 dies hàbils.

La sol•licitud del traspàs no tindrà cap cost per a tu en Caixa Popular. Encara que recorda que és possible que l’entitat d’origen sí que et cobre una comissió per fer aquesta operació. Consulta prèviament les tarifes de l’altra entitat.

Perquè disposaràs d’una plataforma fàcil i intuïtiva per a operar i gestionar les teues inversions, on i quan vulgues. Podràs gestionar les teues alertes, que t’avisaran de l’evolució dels títols que tries i l’execució de les teues operacions. Tant sigues un inversor expert com principiant, podràs accedir a nombroses eines que t’ajudaran en tot moment a prendre les teues decisions i seguir la teua pròpia estratègia. Coneix tot el que t’ofereix Ruralvía Broker.

 • Verde oscuro abajo

També et pot interessar

Producto Ruralvía Broker - Servicio de valores
 • Aplicació d’inversió apta tant per a principiants com per a experts.

 • Informes detallats i gràfics interactius personalitzables.

 • Gestiona i consulta la teua cartera en qualsevol moment i lloc.

Atrévete a invertir - Bolsas y mercados
 • Coneix tots els secrets del món de la inversió.

 • Aprén a utilitzar les nostres ferramentes i no et perdes res.

 • Dissenya la teua estratègia d'inversió sense córrer riscos amb la Cartera Virtual.