Actualitat

 • Notícies

  Les Ajudes per a la Igualtat de Caixa Popular premien 3 projectes en el Jardí Botànic de València

  •    AME Asociación de Mujeres Emprendedoras de la Comunidad Valenciana, Psicólogos Sin Fronteras i Asociación Àmbit, han sigut les tres organitzacions premiades
  •    L’acte va ser conduït per la periodista i ambaixadora de la Targeta Dona Emma Tomàs i amenitzat per la cantant Esther
  •    L’entitat referma el seu posicionament en la lluita per la igualtat després de llançar la Targeta Dona
   

  Les Ajudes per a la Igualtat de Caixa Popular premien 3 projectes en el Jardí Botànic de València

  Caixa Popular ha celebrat l’acte d’entrega de la 3a convocatòria d’Ajudes per la Igualtat a l’Umbracle del Jardí Botànic de la Universitat de València, on la periodista valenciana Emma Tomàs va conduir l’esdeveniment i la cantant Esther va oferir un concert íntim.

  L’entitat financera valenciana va posar en marxa per tercer any consecutiu la convocatòria d’Ajudes a la Igualtat el 8 de març passat. Una convocatòria amb un fons de 10.000€ que contribuirà a empoderar les dones i a construir una societat més justa i en igualtat. 

  Les Ajudes per a la Igualtat de Caixa Popular premien 3 projectes en el Jardí Botànic de València

   

  Durant l’acte, les associacions promotores dels 3 projectes finalistes explicaren el seu treball i la destinació de l’ajuda, a més de contar alguns dels testimonis de persones que han aconseguit millorar la seua vida gràcies al suport de les seues organitzacions.

  ‘Conectando mujeres y oportunidades' d’AME Asociación de Mujeres Emprendedoras de la Comunidad Valenciana és el projecte guanyador amb 6.000€ i té com a objectiu arribar a la major quantitat de dones de poblacions de la Comunitat Valenciana que busquen emprendre per a identificar la seua situació actual, oportunitats i possibilitats d'accedir a ser capacitades per a portar avant els seus projectes.

  El segon projecte finalista, que ha obtingut 3.000€, és 'Anayansi' de Psicólogos Sin Fronteras, un programa d'acompanyament psicosocial a dones que enfronten processos de violència de gènere. Aposta per fer costat al ple exercici del dret en la vida, a la llibertat i la seguretat de la seua persona.

  Per últim, el tercer finalista ha rebut 1.000€ i és el 'Programa Papallona' d'Associació Àmbit, que pretén desenvolupar les competències i capacitats personals de les dones en situació d'exclusió social de l'Habitatge Tutelat Papallona amb la finalitat de fomentar hàbits i actituds favorables per a la seua inserció sociolaboral.

  El fons de l’ajuda s’ha constituït gràcies a la recaptació de la Targeta Dona de Caixa Popular, la primera targeta bancària que promou la igualtat de gènere i que destina un 0,7 per cent dels beneficis obtinguts per fer-la servir a projectes socials que fomenten la igualtat entre les persones. 

  Les Ajudes per a la Igualtat de Caixa Popular premien 3 projectes en el Jardí Botànic de València

  Caixa Popular vol ser l’entitat preferida per les dones

  La iniciativa de la convocatòria d’ajudes forma part del projecte Caixa Popular Dona, que comprén diferents accions per a promoure la igualtat entre les persones, un dels valors de l’entitat des que es va crear l’any 1977. 

  La principal entitat financera valenciana segueix un model de banca social, solidària i de proximitat amb una cultura que promou la igualtat des de l’àmbit intern.

  En el seu compromís per la igualtat, Caixa Popular ha llançat altres iniciatives com InvestigaDona, un projecte per a promoure l'accés de la dona i la xiqueta en la ciència i recaptar fons per a la investigació i generació de nou coneixement. 

  A més, l’entitat mostra el seu compromís per la igualtat a xarxes socials a través de diferents formats que, entra d’altres, donen visibilitat a aspectes com la bretxa de gènere.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente