Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular destina 10.000€ a projectes que treballen per la igualtat de les persones amb discapacitat

  Caixa Popular destina 10.000€ a projectes que treballen per la igualtat de les persones amb discapacitat

  •    L’acte de lliurament de les ajudes serà el dijous 28 d’abril a Bombas Gens
  •    Estarà conduït pel mag Rubén Aparici i comptarà amb la inspiradora xarrada de Diana de Arias
  •    L’entitat referma el seu posicionament per la inclusió de les persones amb discapacitat

  Caixa Popular ha posat en marxa per primera vegada la Convocatòria d’Ajudes ‘Sense Barreres’. Una convocatòria amb un fons de 10.000€ per a la realització de projectes que treballen la igualtat de les persones amb discapacitat.

  El pròxim dijous 28 d’abril a les 19 h se celebrarà a Bombas Gens Centre d’Art (av. de Burjassot, 54) l’acte de lliurament dels premis als 4 finalistes. Estarà conduït pel mag valencià Rubén Aparici i a més tindrà lloc l’emocionant i inspiradora xarrada ‘Perquè he tingut un dany cerebral adquirit’ a càrrec de Diana de Arias. Pots inscriure’t a l’esdeveniment en l’enllaç següent: caixapopular.es/va/acte-ajudes-sense-barreres

  Durant l’acte, les associacions explicaran el seu treball i el projecte a què es destinarà l’ajuda, a més de contar com han millorat la vida de les persones gràcies al suport de les seues organitzacions.

  Entre els més de 60 projectes que s’han presentat, els treballadors i treballadores de Caixa Popular i els membres del Club Populines, el club de fidelització de l’entitat, han decidit el resultat final a través de la seua votació en línia.

  El projecte amb el nombre més elevat de vots i que ha resultat guanyador és Camino hacia la vida independiente d’Asociación Proyecto EMPAR. Aquesta iniciativa, premiada amb 5.000€, se centra a fomentar un model de vida inclusiva i la participació significativa en la comunitat de persones amb discapacitat intel·lectual perquè tinguen accés a un estil de vida completament normalitzat.

  El segon projecte finalista, que obtindrà 3.000 €, és Club de Ocio Autismo Personas con TEA d’APNAV, que busca proporcionar un oci satisfactori i de qualitat per a les persones amb TEA, millorant així la seua qualitat de vida i la del seu entorn familiar.

  Per últim, el tercer i quart finalistes rebran 1.000 € cadascun i son el projecte Aquelarre d’Asociación COTLAS, que pretén millorar la situació psicosocial i fomentar la inclusió i la participació de les dones amb alguna discapacitat intel•lectual i el projecte ‘Sentirnos’ d’Asociación Alfil que té com a objectiu previndre i detectar l’abús sexual en persones amb diversitat funcional intel·lectual.


  Caixa Popular promou la inclusió de les persones amb discapacitat

  Caixa Popular segueix un model de banca social, solidària i de proximitat i té com a missió ser l’entitat financera valenciana amb més implicació i impacte social. La iniciativa de la convocatòria d’ajudes forma part del projecte Sense Barreres, que integra diferents accions per a promoure la igualtat entre les persones.

  Des de la cooperativa treballen per contribuir a aquesta generació de valor social duent a terme accions de sensibilització per la igualtat, buscant aliances amb associacions que treballen amb persones amb discapacitat intel•lectual o física o dissenyant productes i serveis adaptats a les necessitats concretes d’aquestes associacions i de les famílies que hi ha darrere, entre altres iniciatives. 

Noticias anteriores