Actualitat

 • Notícies

  Creu Roja i Caixa Popular renoven la seua aliança estratègica per a projectes a València

  Creu Roja i Caixa Popular renoven la seua aliança estratègica

  El nou conveni consolida la col·laboració de Caixa Popular amb la tasca humanitària de Creu Roja a la província de València durant els pròxims anys

  Creu Roja Espanyola i Caixa Popular han signat un conveni de col·laboració que consolida l’aliança estratègica que mantenen totes dues entitats a València des de fa més de dues dècades. Així ho han ratificat el president provincial de Creu Roja a València, Juan José Collado, i el director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, amb motiu de l’acord que consolida els objectius socials de totes dues organitzacions.

  'Caixa Popular fa costat a les entitats socials i organitzacions humanitàries que es comprometen amb la societat. Ens uneix amb Creu Roja la vocació social i de proximitat amb les persones del nostre entorn, és una aliança basada en la confiança i que ens permet estar amb qui més ens necessita', ha afirmat el director general de la principal entitat financera valenciana.

  De la seua banda, el president provincial de Creu Roja a València, Juan José Collado, ha subratllat que Caixa Popular s’ha convertit en l’aliança empresarial més gran de l’organització humanitària a la província: 'Gràcies a aquest conveni hem pogut consolidar i ampliar recursos per respondre a les necessitats de les persones més vulnerables, una qüestió estratègica i necessària en moments clau com la pandèmia'.

  Caixa Popular i Creu Roja comparteixen la seua implicació social i una àmplia xarxa de proximitat a la província de València. Així ho han plasmat en l’informe que resumeix les actuacions dutes a terme conjuntament durant els últims dos anys, i que s’ha presentat durant l’acte de signatura del nou conveni. 

  Gràcies a l’aportació de Caixa Popular, Creu Roja ha impulsat projectes d’inclusió social, serveis preventius i operacions d’emergència a la província de València, en un període marcat per la pandèmia. Al març del 2020 Creu Roja va posar en marxa el Pla Creu Roja Respon davant de la COVID19, un pla integral d’actuació en totes les seues àrees que ha arribat a més de 5 milions de persones en tot el país, més de 300.000 a la província de València. Completen les accions conjuntes la Carrera de Creu Roja, que es va haver de fer de manera virtual el 2021 i celebrarà la novena edició el 29 de maig de 2022.

  La tasca humanitària de Creu Roja a la província de València arriba a més de 600.000 persones a través de més de 60 punts d’atenció en tota la província i del voluntariat. Per part seua, Caixa Popular reverteix en la societat els beneficis que genera i deixa una empremta social important en el territori valencià. Gràcies al compromís amb les persones i a la implicació amb l’entorn, l’entitat s’implica en multitud de projectes que contribueixen a dinamitzar i millorar la societat valenciana, amb una rellevància especial en els que ajuden a empoderar la dona, enfortir el teixit comercial i empresarial, la cura del medi ambient i la biodiversitat, l’esport i la cultura valenciana.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente