Actualitat

 • Notícies

  Afín SGR i l’Associació Valenciana de Cooperatives de Crèdit llancen una línia de finançament de 30 milions d’euros

  •    Al conveni podran acollir-se les 13 cooperatives de crèdit valencianes que formen l’Associació Valenciana de Cooperatives de Crèdit

  •    El finançament podrà destinar-se a operacions d’inversió, circulant i comerç exterior per a microempreses, pimes i autònoms de la Comunitat
   

  Renovació del conveni entre AVCC i Afín SGR

  L’Associació Valenciana de Cooperatives de Crèdit i Afín SGR han renovat i han ampliat el seu conveni de col·laboració mitjançant el qual estableixen una línia de finançament de 30 milions d’euros que serà destinada a pimes, autònoms i microempreses de la Comunitat Valenciana. Podran beneficiar-se del conveni les tretze caixes rurals que componen AVCC, Caixa Rural Benicarló, Caixa la Vall, Caixa Popular, Caixa Rural d’Algemesí, Caixa Rural de l’Alcúdia, Caixa Rural l’Alcora, Caixa Rural les Coves de Vinromà, Caixa Rural Vinaròs, Caixa Almassora, Caixa Rural d’Albal, Caixa Rural Central, Caixa Rural d’Onda i Ruralnostra. 

  La línia de finançament podrà destinar-se a operacions d’inversió i circulant, així com a operacions de comerç exterior i d’adquisició de nous negocis i llicències administratives com poden ser farmàcies, taxis, estancs o loteries. 

  Les operacions d’inversió i adquisició de negocis i llicències tindran un màxim de 750.000 € amb un termini de 3 a 15 anys. El termini per a les operacions de circulant serà d’1 a 5 anys amb una quantitat màxima de mig milió d’euros, mentre que les operacions d’internacionalització tindran un termini d’1 a 5 anys i un màxim d’un milió d’euros.

  A la signatura del conveni han acudit José María Badía, director gerent d’Afín SGR i Isabel Montero López, secretària d’AVCC, que s’han mostrat molt satisfets per l’acord assolit. Badía ha destacat la tasca de les cooperatives de crèdit i les caixes rurals i “la seua gran capacitat d’adaptació a entorns rurals i de cobrir les necessitats específiques de les pimes i els autònoms de la Comunitat”.

  Per la seua part, Isabel Montero ha indicat que l’aliança amb Afín SGR “mostra el suport de les caixes que integren l’AVCC als sectors de l’economia valenciana. Aquest tipus d’acords suposen un impuls perquè l’economia de moltes poblacions de la Comunitat Valenciana funcione amb plena normalitat i competència”.

  Sobre Afín SGR

  Afí, la societat de garantia recíproca de la Comunitat Valenciana es funda el 1981 per facilitar l’accés al crèdit a les petites empreses i els autònoms i millorar les seues condicions de finançament mitjançant la concessió d’avals. Afín SGR és una entitat sense ànim de lucre, subjecta a la supervisió i la inspecció del Banc d’Espanya, amb presència a Alacant, Castelló i València. La seua activitat comprén l’aportació de garanties i avals per a accedir a línies de finançament, negociar millors condicions de finançament amb les entitats de crèdit, i oferir informació i assessorament per a resoldre les necessitats de finançament de les pimes i els autònoms.

  Sobre AVCC

  L’Associació Valenciana de Cooperatives de Crèdit la integren les cooperatives de crèdit valencianes independents amb l’objectiu de promoure i divulgar el seu model de banca valenciana de proximitat.

  Totes són entitats financeres amb capital íntegrament valencià que donen cobertura financera a les ciutats i els pobles on se situen. Pel seu model de banca cooperativa, tenen més sensibilitat social i estan més prop de les persones i del seu entorn.

  Les entitats de l’AVCC disposen d’una gran solidesa financera i patrimonial, amb una àmplia xarxa d’oficines repartides per tota la Comunitat Valenciana, més de 185 sucursals obertes al públic i un col·lectiu de treball de prop de 1.000 persones al servei dels clients.

Noticias anteriores