Actualitat

 • Notícies

  La Bicicleta Solidària de l'equip Caixa Rural-Seguros RGA aconsegueix 2.000 euros en benefici de l'Associació de Fibromiàlgia de La Safor

  La Bicicleta Solidària de l'equip Caixa Rural-Seguros RGA aconsegueix 2.000 euros en benefici de l'Associació de Fibromiàlgia de La Safor

  Desenes de persones van pedalar en la Bicicleta Solidària que va comptar amb la col·laboració Caixa Popular i Assegurances RGA perquè l'Associació de Fibromiàlgia de la Safor puga seguir amb la seua labor social.

  Amb motiu de la visita de la Volta Ciclista a la localitat de Oliva, l'equip Caixa Rural-Seguros RGA va organitzar, amb la col·laboració de Caixa Popular i Seguros RGA, una fan zone en la qual els assistents, a més de viure de prop el ciclisme, van poder col·laborar amb la Bicicleta Solidària.

  D'aquesta manera, gràcies als quilòmetres recorreguts pels assistents, es van aconseguir 2.000 euros que aniran a parar finançar els projectes socials de l'Associació de Fibromiàlgia de la Safor. 

  Aquest és el seté any que es desenvolupa la iniciativa Bicicleta Solidària, un projecte que converteix cada quilòmetre pedalat en la fan zone, en donacions per a diferents causes socials.

  A més de col·laborar amb una bona causa, els assistents van poder jugar amb la ruleta de regals de l'equip ciclista. Una ruleta amb atractius regals que va generar gran expectativa entre els aficionats.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente