Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular col•laborarà amb La Fundació Per Amor a l’Art en el finançament i el desenvolupament dels seus projectes socials

  Caixa Popular col•laborarà amb La Fundació Per Amor a l’Art en el finançament i el desenvolupament dels seus projectes socials

  La Fundació Per Amor a l’Art i Caixa Popular han firmat un acord de col•laboració que permetrà a l’entitat impulsar la important tasca social que desenvolupa des del 2014. A través de la seua Àrea Social, la Fundació fomenta la integració de menors en risc d’exclusió i el suport a persones amb diversitat funcional, amb l’objectiu de millorar la vida personal, familiar i acadèmica de col·lectius vulnerables.

  En virtut d’aquest acord, Caixa Popular farà una donació econòmica a la Fundació i impartirà formació economicofinancera a les persones beneficiàries dels seus programes educatiu i familiar, així com en el de voluntariat. Per part seua, la Fundació Per Amor a l’Art posa les seues instal·lacions de Marxalenes a la disposició de l’entitat financera per a l’organització d’esdeveniments i visites guiades.  

  Rosendo Ortí, director general de Caixa Popular considera que aquest acord posa en valor la missió de la cooperativa de crèdit. “Volem ser l’entitat financera amb més implicació i impacte social i, l’aliança  amb la Fundació Per Amor a l’Art, ens permet contribuir a la millora de la vida de moltes persones”. 

  Susana Lloret, vicepresidenta de la Fundació explica que “Per a la Fundació Per Amor a l’Art és un gran estímul comptar amb la col·laboració de Caixa Popular, una entitat amb què compartim un mateix propòsit: aportar valor en el nostre entorn més pròxim. Són moltes les sinergies que treballarem i agraïm enormement la implicació del seu equip humà en el nostre programa social aportant temps i coneixement”.

  L’equip de l’Àrea Social de la FPAA està integrat per sis professionals del sector socioeducatiu i un equip de sis voluntaris que treballen amb l’objectiu de mantindre tots els xiquets i adolescents en el sistema educatiu a fi de construir una societat amb més igualtat d’oportunitats. El programa ha anat creixent des del començament i actualment comprén tant sessions de suport acadèmic com activitats esportives, dinàmiques de desenvolupament personal i visites socioculturals per a potenciar el desenvolupament integral i previndre situacions de risc dirigides de xiquets i joves entre 12 i 18 anys. 

  Paral·lelament, des del 2020 L’Àrea Social de la Fundació para atenció a persones vulnerables, amb discapacitat intel·lectual, en col·laboració amb l’Associació Plena Inclusió. La FPAA desenvolupa activitats socials i educatives en què els usuaris estan acompanyats per un familiar, un cuidador o un amic que, en algunes sessions, participen de les activitats, buscant l’equilibri entre l’autonomia personal i el foment de les relacions en grup.


  LA FUNDACIÓ PER AMOR A L’ART  

  La Fundació Per Amor a l’Art és un projecte, impulsat per la família Soler Lloret, que naix de la voluntat de fomentar canvis positius en el seu entorn a través de l’art, la investigació i l’obra social. Encara que formalment es crea el 2014, la tasca filantròpica dels seus fundadors es va encetar anys abans a través de diferents iniciatives encaminades a millorar el benestar de col·lectius en risc d’exclusió.

  Des del 2017 la Fundació Per Amor a l’Art desenvolupa la seua activitat en les antigues instal·lacions de la fàbrica Bombas Gens, reconvertides en un complex magnètic. Actualment, l’espai de Marxalenes acull la seu de la Fundació, un edifici de nova construcció dedicat al seu programa d’acció social, una àrea dedicada a la coordinació de l’Equip Wilson –que promou la investigació i la difusió d’aquesta malaltia rara– i Bombas Gens Centre d’Art Digital, un espai cultural pioner a la ciutat de València, gestionat per Layers of Reality, especialitzat en projectes expositius de caràcter audiovisual i immersiu. 
   

Noticias anteriores

Conveni FPAA

Caixa Popular col•laborarà amb La Fundació Per Amor a l’Art en el finançament i el desenvolupament dels seus projectes socials
Caixa Popular col•laborarà amb La Fundació Per Amor a l’Art en el finançament i el desenvolupament dels seus projectes socials