Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular i AVAE mantenen la seua aliança per a impulsar el sector de professionals dedicats a la formació de conductors

  Caixa Popular i AVAE mantenen la seua aliança per a impulsar el sector de professionals dedicats a la formació de conductors

  L’entitat financera valenciana Caixa Popular i l’Associació Valenciana d’Autoescoles (AVAE) han renovat el seu acord de col•laboració per a facilitar l’accés al finançament dels professionals associats i afavorir la competitivitat i el desenvolupament de la seua activitat. 

  Amb aquesta aliança, Caixa Popular posa a la disposició d’AVAE diferents productes en condicions especials, com ara línies de finançament específiques per als associats afectats per la crisi sanitària del COVID. 

  També s’ofereixen productes propis de l’entitat, com la Targeta de Compra Local, que finança les compres fins a 6 mesos sense interessos, o Finanzàs, que permet al client contractar un préstec amb el professional associat a AVAE, sense necessitat de tindre compte obert en Caixa Popular.

  A més, l’acord també ofereix la possibilitat a tots els clients d’AVAE de fraccionar el pagament del permís de conduir fins a 12 mesos sense interessos.

  El responsable d’Universitats i Centres d’Ensenyament de Caixa Popular, Fran Machado, i el president d’AVAE, Juan Carlos Muñoz, van signar l’acord de col•laboració entre totes dues entitats en les instal•lacions de l’associació a València.

  Amb més de quatre dècades d’història, Caixa Popular s’ha convertit en la principal entitat del sistema financer valencià, que presta servei a la societat i a les empreses i les cooperatives valencianes. Entre les seues línies de negoci destaca Banca Empresa, el servei especialitzat de banca per a empreses de Caixa Popular. 

  De la seua banda, AVAE compta amb l’equip més gran de formadors dedicat a l’ensenyament de la conducció a la província de València, amb més de 100 centres i 500 professionals. L’aliança amb Caixa Popular afavoreix des de fa anys tant els empresaris associats com els seus clients.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente