Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular i el Clúster d'Energia de la Comunitat Valenciana signen una col•laboració per a enfortir la indústria

  Caixa Popular i el Clúster d'Energia de la Comunitat Valenciana signen una col•laboració per a enfortir la indústria

  Caixa Popular i el Clúster d'Energia de la Comunitat Valenciana (CECV) han signat una aliança a través de la qual s'ofereixen condicions financeres especials a les empreses associades al Clúster.

  La signatura d'aquest conveni representa un compromís clar de totes dues organitzacions amb el desenvolupament econòmic i energètic de la Comunitat Valenciana.

  A través d'aquesta aliança, Caixa Popular ofereix línies de finançament amb productes financers i ofertes especials per a les empreses associades i els seus treballadors i treballadores, mitjans de pagament i productes propis com Finanzás, que possibilita al client contractar un préstec sense necessitat de tenir compte obert en Caixa Popular.

  Posa a la seua disposició a més els Fons Next Generation EU (NGEU) per a impulsar la seua recuperació i modernització i ofereix al costat de INNOVATE 4.0 el servei gratuït d'assessorament, gestió i tramitació d'ajudes públiques. A més, també disposaran dels serveis de consultoria d'assegurances o el servei de Comerç Exterior.

  La signatura del conveni ha tingut lloc en seu central de Caixa Popular al Parc Tecnològic de Paterna en la qual han participat Ricardo Romaguera, president del Clúster, i Vicent Llàcer, responsable del sector d'energies renovables en l'entitat financera.

  El Clúster d'Energia de la Comunitat Valenciana és una associació sense ànim de lucre constituïda en 2010 per a dinamitzar el sector de l'energia en la Comunitat Valenciana i amb el principal objectiu d'afavorir la innovació de les empreses del sector per a millorar la seva competitivitat, potenciant aspectes fonamentals com ara la innovació, col·laboració, internacionalització, etc.

  Caixa Popular és una entitat financera, cooperativa i valenciana que, des de fa més de 40 anys, treballa per a oferir una banca diferent, social i sostenible. L'entitat se situa al costat de les empreses per a buscar sinergies i promoure el desenvolupament econòmic i empresarial i generar riquesa i dinamisme comercial en la Comunitat Valenciana.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente