Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular i Clúster Envase y Embalaje s’unixen per a potenciar la competitivitat del sector

  Caixa Popular i Clúster Envase y Embalaje s’unixen per a potenciar la competitivitat del sector

  El Cluster de Innovación en Envase y Embalaje i Caixa Popular han signat un conveni de col•laboració que oferix condicions financeres especials a les empreses associades al Clúster.

  Mitjançant aquest acord, Caixa Popular proporciona línies de finançament amb productes financers i ofertes especials per a les empreses associades, incloent mitjans de pagament i productes propis de l'entitat com Finanzás, que permet contractar un préstec sense necessitat de tenir compte obert en Caixa Popular.

  Posa a la seua disposició a més els Fons Next Generation EU (NGEU) per a impulsar la seua recuperació i modernització i ofereix al costat de INNOVATE 4.0 el servei gratuït d'assessorament, gestió i tramitació d'ajudes públiques. A més, també disposaran dels serveis de consultoria d’assegurances o el servei de Comerç Exterior.

  La signatura del conveni ha tingut lloc en seu central de Caixa Popular al Parc Tecnològic de Paterna en la qual han participat Amaya Fernández i Jesús Pérez, presidenta i director del Clúster, Juan Gallur, director de Banca Empresa de Caixa Popular i Claudia Martinez, responsable del sector envàs-cartró en l’entitat financera.

  El Clúster Envase y Embalaje és una associació empresarial que agrupa empreses de la cadena de valor de l'envàs i l'embalatge. La missió del Clúster és facilitar la millora de la competitivitat de les empreses sòcies a través de la cooperació, la innovació, la sostenibilitat i la comunicació.

  Caixa Popular és una entitat financera, cooperativa i valenciana que, des de fa més de 40 anys, treballa per a oferir una banca diferent, social i sostenible. L'entitat se situa al costat de les empreses per a buscar sinergies i promoure el desenvolupament econòmic i empresarial i generar riquesa i dinamisme comercial en la Comunitat Valenciana

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente