Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular i EduLab Teams presenten els premis d’Innovació Social Educativa

  Caixa Popular i EduLab Teams presenten els premis d’Innovació Social Educativa

  Caixa Popular i EduLab Teams convoquen els I Premis Caixa Popular - EduLab Teams d’Innovació Social Educativa.

  La cooperativa de crèdit valenciana juntament amb l’associació, posa en marxa aquestes ajudes per a l’execució de projectes d’innovació educativa que es duen a terme al llarg del curs 2023-24 amb la finalitat de reconéixer i donar visibilitat a iniciatives pedagògiques que estan desplegant-se en els centres educatius de la Comunitat Valenciana.

  Les sol·licituds es poden presentar de manera telemàtica fins al 5 d’abril a través de la pàgina web: https://edulabteams.com/i-premi-innovacio/

  La dotació total dels premis és de 8.000 €, que es distribuiran en 3 categories. Per a la categoria de centres d’ensenyament d’Educació Infantil i Primària: un 1r premi de 1.500 €, un 2n premi de 1.000 € i un 3r de 750 €. Per a la categoria centres d’ensenyament d’Educació Secundària Obligatòria, de Batxillerat, de Formació Professional bàsica i Cicles Formatius de grau mitjà: un 1r premi de 1.500 €, un 2n premi de 1.000 € i un 3r de 750 €. I per a la categoria de centres d’Educació Especial: 1 premi de 1.500 €.

  Per a l’avaluació dels projectes presentats es valoraran diferents criteris, com el grau d’innovació, la metodologia del treball, el foment de la participació, la integració i no-discriminació de les persones i la defensa del medi ambient.

  Una convocatòria que impulsa l’educació i la qualitat en l’ensenyament

  Caixa Popular ofereix el seu suport i col·labora amb les organitzacions que representen els centres d’ensenyament, així com amb les universitats, els instituts i les escoles valencianes per a fomentar l’educació i la formació i ajudar la societat valenciana a avançar. 

  A través d’aquests premis, vol reconéixer els projectes que inspiren i motiven la comunitat educativa a continuar buscant noves maneres de transformar l’ensenyament i l’aprenentatge. La cooperativa de crèdit creu fermament en el poder de l’educació com a motor de canvi social.

  Per part seua, EduLab Teams és un projecte de renovació pedagògica compost per professionals de l’educació (mestres, direccions escolars i inspectors), que té com a objectiu la millora de la qualitat de l’ensenyament i de l’educació en general.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente