Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular i EVAP s'alien per a potenciar el creixement i lideratge de la dona en el món empresarial

  •    L'aliança s'emmarca dins del projecte Caixa Popular Dona impulsat per l'entitat financera

  Caixa Popular i EVAP s'alien per a potenciar el creixement i lideratge de la dona en el món empresarial

  L'Associació d'Empresàries i Professionals de València EVAP i Caixa Popular han subscrit un conveni per a col•laborar de manera conjunta en les activitats impulsades des de l'associació.
   
  Una de les accions principals per a l'Associació Empresarial és l'acció formativa que imparteix a les seues més de 400 associades, en la qual de manera col•laborativa, es realitzen tallers impartits per les pròpies associades com un circuit d'aprenentatge i coneixement col•lectiu.
   
  Es reforcen d'aquesta manera les aliances creades des de fa més d'una dècada entre l'entitat financera i l'Associació en favor de la igualtat.

  L'acord que impulsarà la formació i la promoció de la dona l'han signat en la seu de la cooperativa de crèdit Eva Blasco, Presidenta d’EVAP, i Rosendo Ortí, Director General de Caixa Popular. L'acte també ha comptat amb la presència de Cristina Argente, Directora d’EVAP i de Mar Mestre, Directora de Comunicació i Experiència de Clients de l'entitat financera i responsable del projecte Caixa Popular Dona.

  EVAP està formada per més de 400 empresàries i professionals de tots els sectors del món econòmic valencià. La seua finalitat és fer visible a la dona dins del món empresarial, participar en els àmbits de decisió, defensar els seus drets i mostrar a la societat les desigualtats existents.

  Per part seua, Caixa Popular, amb més de 40 anys d'història, ofereix un model de banca de proximitat, amb valors i amb una sensibilitat social que la diferència de la resta d'entitats. Destaca per la gestió transparent i professional i per la seua solvència. L'entitat valenciana compta amb el projecte Caixa Popular Dona que ofereix la primera targeta bancària que promou la igualtat de gènere o la línia InvestigaDona, per a promoure l'accés de la dona i la xiqueta en la ciència i recaptar fons per a la investigació, entre altres.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente