Actualitat

 • Notícia

  Caixa Popular i la Fundació BIOPARC s’uneixen per la conservació de la biodiversitat

  Caixa Popular i la Fundació BIOPARC s’uneixen per la conservació de la biodiversitat

  L’entitat financera valenciana Caixa Popular i la Fundació BIOPARC s’alien amb l’objectiu de sensibilitzar la societat de la importància de la rica biodiversitat del nostre planeta i promoure la conservació d’espècies en perill d’extinció.

  La col·laboració entre totes dues organitzacions inclourà iniciatives enfocades a traslladar a les aules escolars els ecosistemes valencians més amenaçats, els aiguamolls, amb la finalitat de ressaltar la rellevància que tenen per a la supervivència de tots els éssers vius de la Terra i extrapolar-ho a la necessitat de protegir la resta dels ecosistemes.

  Fernando G. Sitges, director de la Fundació BIOPARC, va posar l’accent en la transcendència de la col•laboració entre diferents entitats: “Estem davant el repte més gran de la humanitat, amb la crisi climàtica, la deterioració de la natura i una pèrdua de biodiversitat sense precedents. Hem de treballar conjuntament per abordar-lo cadascú en el seu àmbit d’actuació. Des de la Fundació BIOPARC ho fem promovent projectes de conservació i, especialment, educant la societat, per a la qual cosa és fonamental l’ajuda de Caixa Popular”.

  Rosendo Ortí, director general de Caixa Popular, va destacar el compromís de l’entitat amb el medi ambient: “En Caixa Popular sempre hem tingut un fort compromís amb l’entorn. Aquesta aliança amb la Fundació BIOPARC reforça el nostre compromís amb la sostenibilitat i la conservació de la biodiversitat a la Comunitat Valenciana”.

  La Fundació BIOPARC té com a objectiu principal protegir i preservar la natura a través de la conscienciació, l’educació i l’art, donant suport en paral·lel als programes internacionals de conservació de les espècies més amenaçades, tant en els BIOPARC de Fuengirola, València i l’Aquari de Gijón (ex situ), com en els ecosistemes originals de les diferents espècies (in situ).

  Per part seua, Caixa Popular té com a propòsit, dins de les seues activitats, la cura i la defensa del medi ambient i de l’entorn, així com la realització d’activitats de conscienciació mediambiental.

  Totes dues organitzacions tenen una creença ferma en el fet que aquesta aliança no sols tindrà un impacte positiu en la conservació de la natura, sinó que també contribuirà al benestar de la Comunitat Valenciana en conjunt.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente