Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular obté 30,5 milions d’euros de resultats en el 2023

  Resultats 2023

  Caixa Popular ha generat uns beneficis de 30,5 milions d’euros, cosa que suposa un augment del 42% en comparació amb l’exercici anterior, després de fer unes dotacions de 33,4 milions d’euros. Després de descomptar els impostos i l’assignació al fons de promoció i formació cooperativa, els resultats finals ascendeixen a 24,07 milions d’euros, marcant un creixement del 43%.

  La cooperativa de crèdit, consolidada com la principal entitat financera valenciana, va concloure el 2023 amb uns depòsits que van arribar a 2.903 milions d’euros, cosa que representa un increment del 18%.

  Caixa Popular ha mantingut una política activa en proporcionar finançament a empreses, cooperatives, comerços, autònoms i famílies valencianes. Les inversions creditícies s’han situat en 1.997 milions d’euros, un 3% més que en el 2022.

  Les dotacions al fons d’insolvència, que van ascendir a 31,40 milions d’euros, situen la cobertura total de la morositat en el 103,42%, amb una ràtio de mora del 3,31%.

  En acabar l’exercici, el marge d’interessos ha arribat a 88 milions d’euros, amb un increment del 83%, mentre que el marge brut ha arribat a 114 milions d’euros, amb un augment del 53%. La ràtio d’eficiència s’ha situat en un 42,83%.

  A diferència de la resta de les entitats financeres, Caixa Popular continua amb el seu pla d’expansió i, en l’últim any, ha obert tres noves oficines, situades a Bétera, Mercavalència i Cullera. Per al 2024 està ja prevista l’obertura de dues més en les poblacions d’Utiel i Bunyol. Amb això, la xarxa de la cooperativa de crèdit s’estendrà a un total de 80 oficines, distribuïdes estratègicament per les principals localitats valencianes. 


  El seu horari d’atenció ampli, des de les 8:30 h fins a les 17 h sense interrupció al migdia de dilluns a dijous, i els divendres fins a les 14:30 h, juntament amb el seu compromís de brindar un servici excepcional als clients, que tenen la llibertat de triar com, quan i de quina manera volen interactuar amb l’entitat, han portat un nombre creixent de persones a triar Caixa Popular com la seua entitat financera de referència.

  De fet, ja suma 226.000 clients, que confien en aquest model de banca cooperativa, valenciana, amb valors, social i diferent. A més, el 80% són usuaris de Ruralvía, la banca digital de Caixa Popular que combina la tecnologia més moderna i tota la capacitat de desenvolupament que ofereix pertànyer al Grup Caixa Rural, i del nou servici d’atenció a través de WhatsApp que ha implementat fa poc.

  El creixement també es trasllada a l’equip humà, l’entitat financera ha creat l’any 16 nous llocs de treball. Caixa Popular compta amb una plantilla de 419 persones, en què el 85% són sòcies de treball i, per tant, propietàries de la cooperativa.


  •    Caixa Popular ha dedicat 2,6 milions d’euros a iniciatives d’impacte social a la Comunitat Valenciana 

  L’entitat ha col·laborat estretament amb prop de 1.400 entitats i ONG, i ha deixat una marcada empremta social, ambiental i econòmica en el territori valencià. Gràcies al seu compromís amb les persones i la seua implicació amb l’entorn, durant el 2023, Caixa Popular s’ha involucrat en multitud de projectes destinats a dinamitzar i millorar la societat valenciana. Això inclou iniciatives d’empoderament de la dona, inclusió de persones amb diversitat, enfortiment del teixit comercial i empresarial, cura del medi ambient i la biodiversitat, així com l’impuls a l’esport i la cultura valenciana.

  El Pla Estratègic de Caixa Popular continuarà fixant les claus en un creixement sostenible, que permeta oferir un model de banca cooperativa, valenciana, amb valors, social i diferent.
      

  Resultats 2023

Noticias anteriores