Actualitat

 • Notícies

  L'Associació Empresarial de Beniparrell i Caixa Popular faciliten el finançament i la liquiditat a les pimes

  Conveni entre AEMBE i Caixa Popular

  L'Associació Empresarial de Beniparrell (AEMBE) i Caixa Popular han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual totes dues entitats volen oferir finançament i liquiditat a les pimes i els negocis d'autònoms, ajudant a una millor cohesió social i desenvolupament econòmic de les sis àrees industrials del municipi.

  AEMBE i Caixa Popular coincideixen que l'actual conjuntura econòmica incideix amb major severitat en els autònoms, fent necessari el foment de línies de crèdit per a la consolidació o ampliació de negocis. A més, la cooperativa de crèdit posa a la seua disposició línies de finançament específiques per als damnificats per la crisi sanitària de la Covid-19. 

  Leonardo García, president de AEMBE i Rafael Muñoz juntament amb Isabel Campos, directors de les oficines de Caixa Popular de Silla i Catarroja respectivament, han sigut els encarregats de signar aquest conveni, que ofereix condicions molt beneficioses a les empreses associades.

  AEMBE, que enguany celebra el seu cinqué aniversari, té com a objectiu complir amb les exigències i inquietuds dels industrials i empresaris de Beniparrell, sent l'interlocutor vàlid i representatiu enfront de la Administració Pública, i millorant a més les àrees industrials de Beniparrell i la competitivitat dels seus associats.

  Per part seua, Caixa Popular amb més de quatre dècades d'història, s'ha convertit en la principal entitat del sistema financer valencià, que presta servei a la societat i a les empreses i cooperatives valencianes. Entre les seues línies de negoci destaca Banca Empresa, el eervei especialitzat de banca per a empreses de Caixa Popular.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente