Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular i AERTE s'uneixen per a afavorir l'atenció a persones dependents

  Caixa Popular i AERTE s'uneixen per a afavorir l'atenció a persones dependents

  L'Associació Empresarial de Residències i Serveis a Persones Dependents de la Comunitat Valenciana, AERTE, i Caixa Popular han signat acord de col·laboració amb l'objectiu de beneficiar als associats i millorar l'atenció oferida a les persones ateses.

  El president de AERTE, José María Toro, i el responsable del sector soci-sanitari de Caixa Popular, Rafa Muñoz, han sigut els encarregats de signar el conveni en els serveis centrals de l'entitat financera valenciana.

  L'acord facilitarà a les empreses associades l'accés a productes financers en condicions especials, com els Fons Next Generation EU, el servei de consultoria d'assegurances gratuït, el servei Innóvate 4.0 d'assessorament i gestió d'ajudes públiques o un programa de sensibilització i formació en matèria d'innovació i sostenibilitat de La Pinada Lab.

  AERTE té com a objectius el foment de la qualitat i la professionalitat del sector soci sanitari a la Comunitat Valenciana, l'actuació com a interlocutor qualificat amb la resta d'agents, la defensa dels interessos comuns i la prestació de serveis de valor afegit als seus associats.

  Per part seua, Caixa Popular és una entitat que té com a objectiu dins de les seues activitats el foment d'aspectes socials que ajuden la societat valenciana a millorar i generar sinergies que ajuden al progrés social.

Noticias anteriores