Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular s’alia amb Agrotech per a promoure la digitalització entre les empreses agrícoles

  Signatura conveni entre Caixa Popular i Agrotech

  Caixa Popular ha signat un acord de col·laboració amb l’Associació Espanyola per a la Digitalització de l’Agricultura, l’Agroalimentari, la Ramaderia, la Pesca i les Zones Rurals (Agrotech) per oferir condicions financeres especials a tots els seus associats i impulsar la digitalització de les empreses agrícoles.

  L’associació Agrotech té com a objectiu ajudar que els seus associats puguen generar més negoci, i per fer-ho volen aglutinar totes les necessitats quant a transformació digital o implantació de noves tecnologies que puguen tindre les empreses agrícoles o altres entitats, i volen canalitzar aquestes necessitats a les empreses TECH associades.

  De la seua banda, Caixa Popular aposta per la cultura digital i promou el desenvolupament d’iniciatives que potencien la innovació i la digitalització per ajudar a millorar i donar riquesa a la societat. Considera com un pilar de l’economia el desenvolupament de l’agricultura i, en conseqüència, manifesta el seu suport al sector, fomentant aquestes activitats mitjançant condicions favorables als col·lectius.

  El responsable Agro de Caixa Popular, Josep Manuel Llopis, i el president d’Agrotech, Iván Alois Lutolf, han materialitzat la signatura del conveni, que ofereix condicions avantatjoses en els productes i els serveis financers a tots els associats.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente