Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular i AJEV mantenen l'aliança per a impulsar els projectes d'empresa del joves

  A través d’aquest acord, Caixa Popular posa a la disposició de les empreses associades d’AJEV una línia de finançament per un import global de 5 milions d’euros.

  Amb aquest acord, Caixa Popular serà el patrocinador principal de la iniciativa “AJEV Woman” per a fomentar la igualtat entre empresaris i empresàries joves

  Conveni AJEV - Representants de Caixa Popular i AJEV assegudes a la taula signant el conveni de col·laboració

  L’Associació de Joves Empresaris de València i Caixa Popular han renovat l’acord de col·laboració que mantenen amb l’objectiu d’impulsar projectes de joves empresaris i empresàries a través de finançament. La principal entitat financera valenciana posarà a la disposició dels associats les línies de finançament següents:

  • Una línia de finançament per un import global de 5 milions d’euros ampliables, amb l’acord previ entre les parts. Tindran prioritat les operacions d’imports que arriben fins a 150.000 euros i se’ls aplicaran també les millors condicions possibles en línies ICO i convenis de foment de l’ocupació, economia social, entre altres.
  • Microcrèdits a emprenedors, per a les empreses o les persones físiques que tinguen previst obrir un negoci, i també per a empreses de creació recent.
  • Préstecs per a millorar estructures comercials i empresarials. Es concedirà un màxim de 50.000 euros.

  El president de l’Associació de Joves Empresaris de València, José Vicente Villaverde, i Juan Gallur, director de Banca Empresa de Caixa Popular, han sigut els encarregats de formalitzar el conveni de col·laboració.

  “El nostre objectiu és facilitar l’accés a finançament dels nostres associats, siguen empreses constituïdes o de creació recent, per fomentar el creixement empresarial”, explica el president d’AJEV.

  D’altra banda, Juan Gallur ha comentat que Caixa Popular “és una entitat financera accessible i volem contribuir a facilitar l’accés a finançament de projectes empresarials viables. El nostre objectiu és dinamitzar el teixit empresarial per impulsar l’economia de la Comunitat Valenciana”.

  La col·laboració entre les dues entitats suposarà també que Caixa Popular siga patrocinador de la pròxima edició del Premi AJEV i de la quarta edició d’Operació Consolida.

  CAIXA POPULAR, PATROCINADOR PRINCIPAL DE LA INICIATIVA “AJEV WOMAN” PER A  FOMENTAR LA IGUALTAT ENTRE LES PERSONES

  Enguany, Caixa Popular ha incrementat la col·laboració que manté amb l’entitat per impulsar la iniciativa “AJEV Woman” dirigida al foment de la igualtat real entre empresaris i empresàries joves. Entre totes dues entitats impulsaran activitats destinades a fomentar la igualtat de gènere en l’àmbit empresarial.

  “Aquesta col·laboració s’emmarca en el projecte Caixa Popular Dona, per a donar visibilitat a les dones empresàries. Per això, col·laborarem estretament amb les iniciatives que desenvolupa AJEV per a promoure la igualtat de gènere en el panorama empresarial”, ha indicat el director de Banca Empresa de l’entitat financera.

  AJEV Woman desenvoluparà al llarg del 2020 diferents accions dirigides a fomentar l’empoderament i la visibilitat de la dona empresària i emprenedora. “Volem donar més visibilitat a la dona en l’àmbit empresarial, que siga conscient de la capacitat de lideratge que té i que siga un referent per a totes les dones que es plantegen crear els seus propis negocis”, ha explicat el president d’AJEV. “El suport de Caixa Popular en aquest projecte tan important per a nosaltres ha sigut crucial, ja no sols per a donar visibilitat a la dona, sinó per a donar suport a la nostra intenció de generar molta empatia pel que fa a la igualtat de gènere i la realitat de la dona empresarial. Al llarg d’aquests mesos us informarem de totes les accions que durem a terme”, ha conclòs Villaverde.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente