Actualitat

 • Notícies

  AJEV i Caixa Popular mantenen la seua aliança per a facilitar el finançament de projectes de joves empreses

  •    A través d’aquest acord, Caixa Popular ofereix condicions avantatjoses en els productes i els servicis financers a totes les empreses associades a AJEV i al col•lectiu de treball d’aquestes.
  •    L’entitat financera es converteix, a més, en patrocinador oficial d’AJEV per a donar suport a les diferents iniciatives dirigides al col•lectiu de joves empreses valencianes.
   

  AJEV i Caixa Popular mantenen la seua aliança per a facilitar el finançament de projectes de joves empreses

  L’Associació de Joves Empresaris de València i Caixa Popular han signat un acord de col•laboració amb l’objectiu de donar suport a projectes de joves empresaris i empresàries a través de finançament. Caixa Popular farà costat a les empreses associades a AJEV a través de diverses línies de finançament:

  -    Productes financers especials per a les empreses associades a AJEV.
  -    Productes financers especials per al col•lectiu de treball de les empreses associades a AJEV.
  -    Línia de finançament Fons Next Generation EU (NGEU) amb condicions financeres especials.
  -    Línies de finançament amb condicions financeres especials per a les empreses associades a AJEV damnificades per la Covid-19.
  -    Consultoria d’assegurances.
  -    Servici de comerç exterior.
  -    Servici INNÓVATE 4.0.
  -    Oferta sector empresarial.
  -    Oferta especial per al col·lectiu de treball de les empreses associades a AJEV.
  -    Oferta línies de finançament Fons Next Generation EU (NGEU).
  -    Oferta línies de finançament Covid-19.

  “El nostre objectiu és facilitar l’accés a finançament dels nostres associats, siguen empreses constituïdes o de creació recent, per fomentar-hi el creixement empresarial”, explica José Vicente Villaverde, president d’AJEV.

  “La voluntat de Caixa Popular és impulsar i estar al costat de les empreses valencianes, i més en un moment tan complicat com l’actual. Un compromís que es posa de manifest amb l’aliança amb AJEV i amb les solucions que podem a la disposició dels associats per a impulsar i revitalitzar el teixit empresarial valencià”, ha afirmat Juan Gallur després de la signatura de l’acord, a què també ha assistit Pilar Fandos, responsable del Sector Emprenedor en Caixa Popular.

  La col·laboració de la principal entitat financera valenciana amb AJEV s’ha mantingut al llarg dels anys, i som a més, ambaixadors d’Operació Consolida. Es tracta d’un programa de formació experiencial reeixit que organitza AJEV, en què empreses associades reben formació d’entitats referents valencianes, com és el cas de Caixa Popular.

  Caixa Popular és un dels partners principals d’AJEV, i secunda de manera anual les activitats i accions de l’associació.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente