Actualitat

 • Notícies

  AJEV i Caixa Popular mantenen la seua aliança per a facilitar el finançament de projectes de joves empreses

  •    A través d’aquest acord, Caixa Popular ofereix condicions avantatjoses en els productes i serveis financers a totes les empreses associades a AJEV i el col•lectiu de treball d’aquestes.
  •    L’entitat financera es converteix, a més, en patrocinador oficial d’AJEV per donar suport a les diferents iniciatives dirigides al col·lectiu de joves empreses valencianes.
   

  Signatura conveni entre AJEV i Caixa Popular

  L’Associació de Joves Empresaris de València i Caixa Popular han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu de donar suport a projectes de joves empresaris i empresàries a través de finançament. Caixa Popular farà costat a les empreses associades a AJEV mitjançant diverses línies de finançament:

  -    Productes financers especials: préstecs, lísing, pòlisses de crèdit, descompte pagarés, bestreta de crèdits, confirmació de pagaments, comerç internacional i mitjans de pagament. Així com aplicatius per a gestionar el negoci. 

  -    Productes financers especials per al col·lectiu de treball: compte nòmina, mitjans de pagament, finançament, estalvi i previsió.

  -    Consultoria d’assegurances gratuïta.

  -    Servei de comerç exterior.

  -    Servei Innovate 4.0: amb aquest servei les empreses associades a AJEV comptaran amb un assessor especialitzat en matèria de finançament per acostar-los a totes les ajudes i subvencions públiques que hi ha en el mercat.

  -    Línies de finançament amb condicions financeres especials per a empreses associades a AJEV damnificades per la crisi Covid-19: crèdits i préstecs sense comissions d’obertura ni despeses d’estudi, amb un tipus d’interés fix del 2,5%. Import sense límit.

  “El nostre objectiu és facilitar l’accés a finançament dels nostres associats, siguen empreses constituïdes o de creació recent, per fomentar-hi el creixement empresarial”, explica José Vicente Villaverde, president d’AJEV.


  “La voluntat de Caixa Popular és impulsar i estar al costat de les empreses valencianes, i més en un moment tan complicat com l’actual. Un compromís que es posa de manifest amb l’aliança amb AJEV i amb les solucions que posem a la disposició dels associats per impulsar i revitalitzar el teixit empresarial valencià”, ha afirmat Juan Gallur després de la signatura de l’acord.

  La col·laboració de la principal entitat financera valenciana amb AJEV s’ha mantingut al llarg dels anys, i són, a més, ambaixadors de l’edició 2021 d’Operació Consolida. Es tracta d’un programa reeixit de formació experiencial que organitza AJEV, en què empreses associades reben formació d’entitats referents valencianes, com és el cas de Caixa Popular.


  Caixa Popular també secunda des de la posada en marxa la iniciativa “AJEV Woman”, un punt de trobada d’empresaris i empresàries joves per al foment de la igualtat real.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente