Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular i FAES signen una aliança per a impulsar el teixit associatiu empresarial de la Safor

  Caixa Popular i FAES signen una aliança per a impulsar el teixit associatiu empresarial de la Safor

  A través d'aquest conveni, l'entitat financera ofereix condicions econòmiques beneficioses a les entitats associades a FAES. A més, el document nomena oficialment a Caixa Popular com a patrocinador anual de la Federació d'Associacions d'Empreses de la Safor.

  El director de Banca Empresa de Caixa Popular, Juan Gallur, i el president de FAES, Juan Pablo Tur, han materialitzat la signatura de l'acord en l'edifici de Foment de Gandia. 

  «En Caixa Popular tenim una clara inclinació cap al món associatiu, són grups de persones que s'ajunten per a buscar el bé amb una finalitat comuna. En aquest sentit Caixa Popular ve reforçant el teixit associatiu de la Comunitat Valenciana en general i en particular el teixit associatiu empresarial. A la Safor tenim una presència important i continuem apostant per la comarca. FAES aporta una millora en les associacions de les empreses i el que busquem fent costat a FAES és que el teixit empresarial de la comarca siga més forta» afirma Juan Gallur.

  Per part seua, Juan Pablo Tur, ha assegurat que «En FAES necessitem cooperació, no sols és un projecte de col•laboració, la cooperació és el que marca la diferència i l'ajuda de Caixa Popular és molt important per a nosaltres»

  Aquesta aliança mostra el compromís de totes dues entitats creant sinergies per a impulsar el desenvolupament econòmic i social de la comarca de la Safor generant ocupació i riquesa en la zona.

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente