Actualitat

 • Notícies

  Caixa Popular i FVET enfortixen la seua col•laboració per a promoure el sector dels transportistes valencians

  Caixa Popular i FVET enfortixen la seua col•laboració per a promoure el sector dels transportistes valencians

  La Federació Valenciana d'Empresaris del Transport i la Logística (FVET) i Caixa Popular reafirmen un any més el seu acord de col·laboració que ofereix als associats condicions financeres especials en productes i serveis.

  Durant la signatura de la renovació del conveni que ha tingut lloc en la seu de la Federació, han estat presents Carlos Prades i Carlos García, president i secretari general de FVET, i David Oliver i Carlos Granell, del sector del transport i logística de Caixa Popular.

  Les dues entitats aspiren amb esta coalició a promoure el desenvolupament industrial i comercial en la Comunitat Valenciana. En esta línia, Caixa Popular concedirà condicions beneficioses en productes financers com el compte maxi-empresa, lísing o pòlisses de crèdit, solucions en mitjans de pagament o en productes d’inversió per rendibilitzar la tresoreria de les empreses.

  Inclou a més solucions destinades a cobrir les necessitats de liquiditat dels associats, com els fons europeus Next Generation i el servei Innova't 4.0 d'assessorament i gestió d'ajudes públiques. 

  L'entitat financera posa a la seua disposició també serveis bancaris com la consultoria d'assegurances o el servei de Comerç internacional i un programa de sensibilització i formació en matèria d'innovació amb La Pinada Lab.

  A més, continuarà col·laborant en el dia de Sant Cristòfol, la tradicional celebració del sector que es duu a terme a la ciutat de València amb un gran èxit de participació.
   

Noticias anteriores

No se ha configurado el bloque correctamente